M-RING

Monorierdő
1000 m

Az ország egyik legújabb, technikás rallycross versenypályája. Tökéletes terep egy kis élményautózáshoz, mivel biztonságos, minimum 10 méter széles aszfaltcsíkon lehet tesztelni magunkat és persze választott járgányunkat.

Itt választható autóink

További élményautók

Élményvezetés az M-Ringen
(Monorierdő)

A weboldalunkon elérhető 12 versenypálya közül az M-Ring is remek helyszín egy lóerőkben gazdag élményvezetéshez. Bármelyik autót is választod, itt még inkább próbára teheted, hogy mire képes!


Mikor érdemes az M-Ringet választanom élményvezetéshez?

Ha egy helyen szeretnéd látni, hogy milyen élményvezetési lehetőségeket vehetsz igénybe, akkor jobb helyre nem is érkezhettél volna: az élményvezetés.hu szinte biztos, hogy kipróbálhatod az egyik kedvenc sport- vagy versenyautódat az M-Ringen!

Akár magadat, akár ismerősödet szeretnéd megajándékozni egy ilyen élményvezetéssel, a ringnek számos előnye van, főleg, ha először próbálkozol ilyen élménnyel. A repülőtér széles, 10 méteres aszfaltcsíkot biztosít minden szerencsés résztvevőnek, így sokkal felszabadultabban és biztonságosabban lehet a gázpedálba taposni.

Egy M-Ringes élményvezetés során nem kell szűk, szalagkorlátokkal tarkított pályára számítanod, ahol folyton figyelned kell a vonalvezetésre. Átengedheted magad vagy ajándékozottad az autónak és persze az élménynek. Sokkal kevésbé leszel bekorlátozva a vezetés során, így tényleg letesztelheted teljes mértékben az általad választott sport- vagy versenyautó képességeit: önfeledt gyorsulás, széles kanyarok...és persze az autó fékjét is próbára teheted!

A Ring Budapesttől körülbelül 30 kilométerre található keleti irányban. Jelenleg nem csak élményautós helyszínként működik, hanem rendezvényközpontként is. Rendszeresen rendeznek motoros ügyességi és rallycross autóversenyeket is. Népszerű közlekedésbiztonsági oktatások számára is. Ezenfelül pedig természetesen nem csak a profi pilóták élvezhetik a helyszín adottságait: a látogatók kiállításokon, vezetéstechnikai tréningeken, és persze élményvezetéseken is részt vehetnek.

Az M-Ring, Monorierdőn tehát egy 1 Km hosszú, 5000 nm füvesített területtel tarkított, lelátóval és büfével felszerelt versenypálya. Remek élményajándék kezdőknek, és az edzettebb vezetőknek is, akik minden egyes lóerőből ki szeretnék hozni a maximumot egy jó tágas versenypályán.

A 4-es autóút mellett található. A 4-es számú fő útról lekanyarodva, a szárazhegyi úton, a települést elhagyva, aszfaltos úton érhető el. A nyugodt, fákkal körbevett terület, 6 hektáron terül el.


Élményvezetés Monorierdőn az M-Ring versenypályán: mik a lehetőségek?


  • Ferrari 488 GTB élményvezetés

Az utánozhatatlan olasz legenda, és az egyik legszebb és leggyorsabb autó, amit valaha építettek. Akár 338 km/h-val is repeszthet a versenypályán a 3900 cm3-es V8-as, BiTurbos motortól dübörgő olasz szépség, és csak 2.7 másodperc kell neki, hogy már 100 km/h-val göngyölje fel maga mögött az aszfaltot. Egy biztos: egy ilyen Ferrari élményvezetése során színtiszta élvezet a Kiskunlacházi reptéren száguldozni!


  • Lamborghini Huracan élményvezetés

A Ferrari nagy riválisának elképesztő találmánya, méltón viseli a „hurrikán” nevet ez a bestia. Az 5200 cm3-es V10-es motor felébresztésével 610 lóerőt szabadíthatsz ki a szörnyeteg gyomrából. És ez a szuper sportautó teljesítményén is meglátszik: már 3 másodperc alatt is elérheted a 100 km/h-át a DRX Ringen!


  • Ford Mustang Shelby GT350 élményvezetés

Kultikus amerikai izomautó, amiből nem sok gurul a versenypályákon. Az új generációs V8-as motorból, szinte mindent kihoztak a mérnökök. Csábító külseje pedig hatalmas teljesítményt rejt magában: az 5200 cm3-es motornak hála olyan erővel hajthatsz majd előre, hogy azt szinte lehetetlen szavakba önteni. Próbáld ki a DRX Ringen is!


  • McLaren MP4-12C élményvezetés

Egy egyszerűen gyönyörű szuper sportautó, aminek még a Porsche, a Lamborghini, és a Ferrari előtt sincs mit szégyellnie. A 75 kilós alvázat egy 3800 cm3-es BiTurbo motorral párosították, így gond nélkül megugorja a 100k km/h-át csupán 2.9 másodperc alatt!


  • Porsche 911 Turbo S élményvezetés

A német precizitás egyik legcsodálatosabb példája. Ha mindig is arról álmodtál, hogy egy ilyen minőségi sportautó erejét letesztelhesd egy olyan tágas pályán, mint a DRX Ring, akkor ezt a lehetőséget úgy ragadd meg, mint ennek a legendás autónak a kormányát!


  • Forma Versenyautó élményvezetés


A Renault Forma autónak sincs mit szégyellnie a szuper sportautókhoz képest: olyan élményt ad soförjének, melyhez hasonlót nem igen adhat más. Felszabadult és örömteli életérzést testesít meg az óriás gokart, hogy fülig fog érni a szád miközben repesztesz a Kiskunlacházi reptéren!