HOGY MIÉRT A MENTS ÉLETET ALAPÍTVÁNNYAL ÉS MIÉRT PONT AZ ÁLOMVARÁZSLÓ PROJEKTTEL?


Az élményvezetés.hu indulása óta már számos alkalommal éreztük úgy, hogy egy-egy jó ügy mellé érdemes odaállnunk és olykor olyan dolgokat tenni, amelyek mások életét könnyebbé, boldogabbá teszik. Jelen esetben sincs ez másként, csak hosszú távon szeretnénk elkötelezni magunkat olyan gondolatok mentén, amelyeket a Ments Életet Alapítvány képvisel.

Sosem hittünk abban, hogy méllyebb gondolatok és ismeretség nélkül tegyük le voksunkat valamilyen ügy mellé, de Budai Lászlóval az alapítvány alelnökével és fiával Budai Renátóval való találkozásunkkor már tudtuk, hogy ez egy hosszútávú kapcsolat lesz velük és az alapítvánnyal. Kevés alkalom adatik az ember életében amikor számára ismeretlen emberek, már az első találkozás alkalmával őszintén beszélnek érzéseikről, érzelmeikről a segítségre szorulók kapcsán. Történeteik minden olyan kérdést és előítéletet eltöröltek bennünk, melyek addig fennálltak az alapítványok kapcsán.
Ezek után nem volt kérdés, hogy közös útra lépünk. Mivel több mint 300 élményszolgáltatóval állunk kapcsolatban és szinte legtöbbjükről tudjuk, hogy örömmel állnak  egy jó ügy mellé, ezzel is egyedi módon tudjuk támogatni az alapítvánnyal való együttműködést.

Ezen felül szerettünk volna egy kézzelfoghatóbb segítséget is biztosítani, amit vásárlóink adományai jelentenek. A rendelések, vásárlások mellé lehetőséget nyújtunk mindenki számára, hogy adományozhasson 200 Forintot, vagy ennek többszörösét. Az így befolyt összeget pedig továbbítjuk a Ments Életet Alapítvány számára, hogy legjobb belátásuk szerint oda porciózzák, ahol a legnagyobb szükség van rá. 


Pár gondolat partnerünk oldaláról:

A „Váltsd valóra te is egy beteg gyermek álmát!” programunk keretein belül súlyos, életet veszélyeztető betegségben szenvedő, vagy abból gyógyuló gyerekek titkos vágyait, álmait igyekszünk valóra váltani, támogatók segítségével. Egyszerűen arra kérjük őket, álmodjanak. Kérjenek valamit, amire igazán vágynak, de ne a szüleiktől, hanem a világtól. Mert ez a világ igenis jó! Csodálatos tud lenni, csak hinni kell benne. Ezt mi sem bizonyítja jobban, mint hogy 2014 óta már több mint 500 kívánságot teljesítettünk „Álomvarázslóink” segítségével.


Az egyik legutóbbi projektjük amelyre méltán lehetnek büszkék: