Általános Szerződési Feltételek és Vásárlási Információk


Élményautós programjainkat az ÉlményPláza Kft.-vel, az élményvezetés.hu üzemeltetőjével szerződéses jogviszonyban álló partnerek biztosítják. Szolgáltató partnereinket nagy gondossággal választjuk ki, így biztosítva ügyfeleink számára a 100% -ig felejthetetlen, benzingőzzel és gumifüsttel átitatott élményeket.
Az élményautózásokra történő időpont egyeztetések közvetlenül partnereinkkel történik, vásárlást követően.


6 ok, hogy miért velünk/nálunk


Ha esetleg útközben meggondoltad magad vagy ajándékozottad, elcserélhetitek más típusú autózásra a megvásárolt programot:
Egy esetlegesen rosszul megválasztott élményajándék lecserélését, vagy időközben egy újabb élmény választását segítjük ezzel ügyfeleink számára.

A megvásárolt élményautózás vouchere, hosszú, 12 hónapos felhasználási idővel rendelkezik:
Vásárlást követően 12 hónap áll rendelkezésre, hogy eldöntse a voucher tulajdonosa mikor kíván autózni egyet.

Lehetőség van a voucherek meghosszabbítására:
Vouchereink lejárati idejének meghosszabbítása az érvényességi időn belül esetenként lehetséges, de fontos, hogy ezt a szándékot telefonon vagy emailben jelezni kell ügyfélszolgálatunk felé ( +36-20-666-5666, info@elmenyvezetes.hu). Hosszabbítani kizárólag 1 alkalommal lehetséges!
Fontos! Szolgáltató partnereink áraikat az érvényességi időn belül tudják garantálni. Ezért bizonyos esetekben előfordulhat, hogy hosszabbítani a korábban megvásárolt ár és az új ár különbözetének megfizetésével lehetséges.
FONTOS! Összegszerű ajándékutalványt nem áll módunkban meghosszabbítani!

15 napos visszafizetési garancia:
Amennyiben valamilyen oknál fogva nem tudnád Te vagy ajándékozottad igénybe venni a megvásárolt élményautózást, úgy a vételtől számítva 15 nap áll rendelkezésetekre, hogy ezt tudassátok velünk. Ebben az esetben módunkban áll visszafizetni a választott vezetés árát. Fontos információ, hogy csak annak a személynek tudjuk visszafizetni a megvásárolt szolgáltatás árát, aki vásárolta azt tőlünk. Készpénzes vásárlás esetén készpénzben, online bankkártyás illetve utalásos kifizetések esetében, 15 munkanapos utalással történik a visszafizetés.
A Szép kártyával történő fizetés kivételt képez, ott visszafizetni nem áll módunkban az élmény árát, csak cserélni tudjuk azt. 

Árgarancia:
Az oldalunkon található élményvezetések minden esetben ugyanazon az áron kaphatók nálunk, mint amennyiért szolgáltató partnereink árulják őket, vagy olcsóbban.


Milyen formában lehet élményvezetést vásárolni?

Online voucher, letöltéses formában:
Előnye:
Akár hétvégén is megrendelheted webáruházunkon keresztül a kiválasztott élményvezetést és az online bankkártyás fizetést követően már ki is nyomtathatod a vouchert.
Hátránya:
Neked kell kinyomtatnia és becsomagolni a vouchereket. Irodánkban nyomdában előkészített anyagokat illetve elegáns csomagolóanyagokat használunk.

A vásárlást követően webáruházunk egy visszaigazoló e-mail-t küld a rendelés során megadott e-mail címre, melyben található linkre kattintva letöltheted a vouchert. A letöltéses formát abban az esetben ajánljuk ha:
- Saját részre rendeled meg, ezért nincs szükség a kinyomtatott színes voucherre;
- Meglepetésnek szánod ajándékozottad számára és nem szeretnéd átadni, mivel az időpontot Te szeretnéd egyeztetni szolgáltató partnerünkkel;
- Nincs elég időd, hogy benézz hozzánk, illetve a házhozszállítás is túl késő lenne.


Kiszállítással házhoz, csomagpontra vagy személyes átvétel:
Előnye: Amennyiben ajándéknak szánod, úgy egy elegáns, exkluzív formát adhatsz meglepetésednek voucherünkkel és csomagolóanyagainkkal.
Hátránya: Személyes átvételnél be kell fáradnod irodánkba, futárszolgálatos, csomagpontos rendelésnél pedig 2-3 munkanap amig elér hozzád csomagod.

A vásárlást követően webáruházunk egy visszaigazoló e-mail-t küld a rendelés során megadott e-mail címre, melyben összefoglalva leírjuk a rendeléssel kapcsolatos összes fontosabb információt:
- Személyes átvételnél nem szükséges jelezni, hogy mikor jössz irodánkba. Pár perc alatt összekészítjük rendelésedet és a fizetést tekintve dönthetsz bankkártya vagy készpénz mellett is;
- Kiszállítás esetén futárszolgálatunk a GLS Hungary vagy az Express One viszi ki csomagodat, 2-3 munkanappal a rendelést követően;
- Csomagpont (GLS, Express One vagy Foxpost) választásánál, Te döntöd el, hogy hol szeretnéd átvenni rendelésedet.


Ajándékutalvány/ Ajándékkártya:
Abban az esetben ajánljuk ajándékkártyáinkat, ha nem tudod eldönteni, hogy mely autó vezetésének örülne ajándékozottad. Így az utalvánnyal, Ő maga tudja majd azt kiválasztani a szívéhez közelálló járgányt. Erre 6 hónap áll majd rendelkezésére és az ajándékkártya levásárlása után pedig 12 hónap, hogy el is menjen a kiválasztott autó vezetésére.

Élménykártyáink beváltásakor kérjük vedd figyelembe, hogy csak egyszer lehet érvényesíteni, ezért érdemes a teljes összegért választani kínálatunkból. A fennmaradó összeget később nem lehet felhasználni és nem áll módunkban visszafizetni sem. Van lehetőség drágább élményt is választani mint a kártya értéke,  ez esetben természetesen csak a különbözetet szükséges csak kifizetni.


Az élményvezetés voucherekre vonatkozó szabályok és feltételek

- Az élményvezetés voucherén nem szerepel sem ár, sem név, így nyugodt szívvel átadható;
- A voucher felhasználása előtt minden esetben időpont egyeztetés szükséges, melyet neked kell kezdeményezni a szolgáltató elérhetőségeinek egyikén;
- Minden voucheren szerepel két kód, melyeket minden esetben meg kell adni annak, aki kapcsolatba lép ügyfélszolgálatunkkal illetve partnereinkkel;
- A voucher kizárólag egyszer használható fel!;
- Az élményvezetés.hu nem vállal felelősséget a voucher elvesztéséért vagy az azzal történő visszaélésért;
- A programokon a résztvevő saját felelősségére vehet részt. Partnereink, minden esetben felelősségvállalási nyilatkozat aláírásához kötik az autók vezetését;
- Az élmény voucher szabadon átruházható, így ajándékba is adható;


Ajándék kiegészítők, Pólók rendelésével, visszaküldésével kapcsolatos információk

-Az ajándék kiegészítők csomagolásáért, NEM számolunk fel plusz költségeket.

Ajándék kiegészítőkre vonatkozó termékgarancia és vásárlási információk:
Tárgyi ajándékainkra ugyanúgy vonatkozik a 15 napos termékgarancia. Fontos információ, hogy csak az alábbi esetekben tudjuk visszavenni termékeinket:

- ruházat és 3D párna esetében (hordás) mosás, folt és szakadás nélkül küldi vissza számunkra azt;
- modell autó esetében az eredeti csomagolásában, bontatlanúl és persze sérülésmentesen kerül vissza hozzánk;
- illetve minden további ajándékkiegészítőre igaz, hogy törés és karcolásmentesen tudjuk visszavenni őket.

A visszaküldött termékek beérkezését követően, 10 munkanapon belül visszafizetésre kerül a teljes vételár.

- A terméket/termékeket visszaküldheti futárszolgálattal vagy postai úton, illetve személyesen is leadhatja irodánkban a 1137 Budapest, Újpest rakpart 8. szám alatt.
- A termék árának visszafizetése utalással vagy személyes átadás esetében, készpénzben irodánkban történik.
- A visszaküldéssel kapcsolatban a +36 20 666 56 66 -os telefonszámon vagy az info@elmenyvezetes.hu emailcímen tud érdeklődni.


Díjszabás:

Elegáns mappa:
+  1.590 Ft

FoxPost (49 településen, több mint 110 ponton)
(60 000 Ft feletti vásárlás esetén ingyenes):
+  990 Ft

GLS Pont (200 településen, több mint 500 ponton)
(70 000 Ft feletti vásárlás esetén ingyenes):
+  1.390 Ft

Házhozszállítás GLS futárszolgálattal
(70 000 Ft feletti vásárlás esetén ingyenes):
+ 1 890 Ft

Express One futárszolgálattal történő házhozszállítás díja 1.390 Ft.
60.000 Ft felett ingyenes!

Express One csomagpontra történő kiszállítás díja 1.190 Ft.
60.000 Ft felett ingyenes!

Utánvét díja

+ 390 Ft


- A webáruházban feltüntetett árak az Áfa-t tartalmazzák

Élményajándékát elegánsabb formában is átadhatja. (A 2 oldalas vouchert elegáns mappában vagy akár exkluzív szövet tokban)

Fizetési módok:

- Készpénzzel irodánkban a futárnál vagy a GLS ponton;

- Bankkártyával irodánkban, online illetve FoxPost automatáknál;

- Átutalással vagy Banki befizetéssel;

- OTP Simple Alkalmazással;

- OTP Szép Kártyával.


Élmények leírása és információi:

Élményautós szolgáltató partnereink 90%-ban hétvégéken (Hungaroringes autózások esetében 80°%-ban hétköznapokon!), tavaszi-nyári szezonban, havi 1-2 alkalommal bérlik a megjelölt versenypályákat, melyekre időpontot tudnak foglalni ügyfeleink. Ezért érdemes a vásárlást követően minél előbb egyeztetni! Természetesen a pályaversenyautókat hideg, nyálkás, havas, esős időjárásnál nem használják, így érdemes a program megvásárlásakor figyelembe venni ezen élmények lejárati dátumát (tehát az őszi-téli szezont)! Persze a rally versenyautók és az offroad járgányok programjait kevésbé befolyásolja az időjárás, így ezek téli időszakban is zavartalanul üzemelhetnek. Megértésedet partnereink nevében is köszönjük! :)

Az élményvezetés.hu által közölt információk mindig megfelelnek a valóságnak.  Minden élményvezetésről részletes tájékoztatást ad ügyfélszolgálatunk, mely
a 06 20 666 56 66 -as telefonszámon hívható. Az programok részletes leírása megtalálható weboldalunkonk és az élményvezetések voucherein is.

A webáruházban és a promóciós anyagokban feltüntetett képek valósak, de esetenként, kis mértékben eltérhetnek a helyszíni körülményektől. A versenyautókról készített képek, minden esetben arról a járműről készülnek melyet vezetni fognak ügyfeleink, viszont ezek színe/fóliázása/kreatívolása változhat.

A programok gondosan megválasztott helyszíneken kerülnek megrendezésre. Folyamatosan bővítjük helyszíneink választékát. Azonban az is előfordulhat, hogy valamelyik helyszínen tőlünk független okok miatt megszűnik az adott szolgáltatás. Ebben az esetben természetesen lehetőséget biztosítunk a cserére. Az általunk megadott időtartamok tájékoztató jellegűek. Az élményeken esetenként többen vesznek részt egyszerre, így előfordulhat, hogy egy kicsit várakozni is kell. A programtervezetet tájékoztatásnak szánjuk, esetleges változások lehetnek az események sorrendjében.

Az élmények egy része függ az időjárási körülményektől, ezért javasoljuk, hogy rossz idő esetén tájékozódj arról, hogy a program megrendezésre kerül-e. Ha az időjárás miatt le kell mondani az autózást, partnereink feltétlenül lehetőséget biztosítanak egy új időpont lefoglalására. Természetesen az új időponthoz kötött élmény szintén függhet az időjárástól. Az élményvezetés voucher felhasználása a szolgáltató partnereink által felkínált szabad időpontokban lehetséges. A foglalható időpontokról friss információkat szolgáltató partnereinktől kaphatsz, a vouchereken feltüntetett elérhetőségeken. Partnereink minden tőlük telhetőt megtesznek annak érdekében, hogy biztosítani tudják a kiválasztott időpontot. Javasoljuk, hogy foglalásodat jóval a kiválasztott időpont előtt végezd el,  főleg ha ez az időpont ünnepnapra vagy hétvégére esik.

Amennyiben a vezetéshez szükséges eszközt járművet partnerünk nem tudja biztosítani a kiválasztott napra (pl. meghibásodás miatt stb.), fenntartjuk annak a jogát, hogy az adott eszközt másik a leírásban szereplővel megegyező eszközzel helyettesítse. Amennyiben ez nem lehetséges, fenntartjuk az élmény időpontjának lemondási jogát és lehetőség van új időpont foglalására. A programokon a résztvevő saját felelősségére vehet részt. Partnereink, minden esetben felelősségvállalási nyilatkozat aláírásához kötik az autók vezetését.

A fontos korlátozásokat részletesen feltüntetjük az élményvezetés voucherének leírásánál (pl.: súly, magasság stb.). Az Te vagy ajándékozottad felelőssége leellenőrizni, hogy eleget tesztek a megadott feltételeknek vagy sem. Ne foglald le az élményt anélkül, hogy meggyőződnél a korlátozásokról. Ha bizonytalan vagy ezzel kapcsolatban, kérjük hívj bennünket a 06 20 666 56 66 -os telefonszámon vagy írj az info@elmenyvezetes.hu e-mail címünkre.

Ajándékutalványa beváltásakor kérjük vedd figyelembe, hogy csak egyszer tudod érvényesíteni azt, ezért érdemes a teljes összegért választani kínálatunkból. A fennmaradó összeget később nem tudod felhasználni és nem áll módunkban kifizetni a fennmaradó összeget. Lehetősége van drágább élményt is választani mint a káryta értéke,  ez esetben természetesen csak a különbözetet szükséges kifizetnie.


További információk működésünkről:

Mint ahogy azt említettük már, az élményvezetés.hu a legnagyobb körültekintéssel választja ki szolgáltatópartnereit, azonban nem tud felelősséget vállalni ezen szolgáltatók programjainak színvonaláért. Kérjük, hogy ha negatív tapasztalatod van bármely programunkat illetően, keress fel minket bizalommal.

A vásárlások alkalmával kizárólag az elegáns csomagolóanyagról és a kiszállítás/utánvét összegéről állítunk ki számlát. A megvásárolt élményvezetéssel kapcsolatban szolgáltató partnereinktől kapják ügyfeleink a számlákat, mivel a vásárlás pillanatában még bármilyen módon változhat a voucher felhasználása.

Webáruházunkban és promóciós anyagainkban feltüntetett árak bruttó árak, melyek Áfá-val együtt értendőek. Fenntartjuk az előzetes tájékoztatás nélküli árváltoztatás jogát, melyet webáruházunkban közzéteszünk.

Ügyfélszolgálatunk megfelelő működése és alkalmazottaink továbbképzése érdekében, esetlegesen rögzítjük a telefonhívásokat.

Az összes fenti feltétel és követelmény érvényes minden személyre, aki az élményvezetés.hu weboldalán vásárol. Az élményvezetés.hu fenntartja az előzetes tájékoztatás nélkül történő szabályváltoztatás jogát, melyet itt, a webáruházban közzétesz.


Visszajelzések vásárlóinktól

Örömmel fogadjuk az élményvezetésekkel kapcsolatos visszajelzéseket, melyeket felhasználunk partnereink és programjaik kiértékelése során. Kérjük, hogy az észrevételeidet, legyen pozitív vagy akár negatív, írd meg nekünk az info@elmenyvezetes.hu e-mail-re. A hozzánk beérkezett levelekre minden esetben válaszolunk.

Amennyiben a rendeléssel vagy kézbesítéssel kapcsolatban kérdésed lenne, kérjük hívd ügyfélszolgálatunkat a +36 20 666 56 66-as telefonszámon, vagy küldjön e-mail-t az info@elmenyvezetes.hu címre.