OffRoad Pilisi Túraútvonal

Piliscsév
20000 m
Az offroad élmények szerelmeseinek tökéletes útvonalat találtunk. Erdőn, mezőn keresztűl, kis patakokon át vezet a kalandtúra. A természet gyomrában haladva lehet tesztelni a járgányt, igazi, nehéz terepen.

Itt választható autóink

Offroad quad túra Piliscséven: így még nem ismerkedtél a természettel!

Gondoltad volna, hogy a természetben való túrázás összeköthető az élményvezetéssel? Nálunk igen! Egy piliscsévi offroad quad túra tökéletes alkalom arra, hogy megismerkedj a pilisi dombvidék idilli környezetével. Ha pedig már túráztál a környéken, akkor most más szemszögből is megismerheted Piliscsévet, egy összkerék hajtású jármű kíséretében!


A quad élményvezetés örömei: ajándéknak is tökéletes!

A quad bérlés remek lehetőség arra, hogy picit jobban megismerd hazánk legszebb területeit. Nekünk elhiheted, a pilisi dombvidék közéjük tartozik! A túrázás és a természetközeli élmények híveinek nagyon tudjuk ajánlani ezt az offroad quad túrát, főleg, ha most kivételesen nem gyalog szeretnék megcsodálni ennek a vadregényes területnek a szépségét. Az Élményvezetés.hu weboldalon látható quadoknál aligha találhatsz izgalmasabb útitársat!

Ha pedig egyedi élményajándékkal szeretnéd meglepni valamelyik családtagodat, barátodat, vagy netán párodat, egy ilyen quad vezetéssel is meglepheted! Mivel ketten is beülhettek egy ilyen csodás kis járgányba, semmi sem akadályoz meg abban, hogy közösen élvezed ezt a programot valakivel!

A quad élményvezetés előnyei közt az egyik legfontosabb, hogy rendkívül felhasználóbarát járműről van szó, tehát még nulla előismerettel is hamar belefogsz jönni az irányításba. Tehát ha most nem szeretnél a versenypályán száguldozni, vagy egyszerűen arra vágysz, hogy az út mellett a tájra is tudjál figyelni egy picit, akkor érdemes élned a quad vezetés lehetőségével! Sőt, akár a gyerekeknek is szórakoztató program lehet! Gyakorlatilag bárki részt vehet egy ilyen élményvezetésen, függetlenül attól, hogy milyen tapasztalattal rendelkezik.


Amit a quad vezetésről érdemes még tudni

Quadnak nevezünk minden olyan járművet, ami 4 darab alacsonyabb nyomású kerékkel működik, legtöbbször csak 1-2 üléssel rendelkezik. Néha a klasszikus, más autókhoz is hasonló kormány helyett biciklikormánnyal lehet irányítani őket.

A kinézetüknél azonban a teljesítményük még fontosabb tényező, mivel ezek terepjáróknak számítanak, amik offroad (szószerint „úton kívüli”) terepen is megállják a helyüket, ahol nincs aszfaltozott felületű pálya. Ezért is hívják a quadokat ATV-nek (All Terrain Vehicle = terepjáró). Vezetésük hasonlít a motorokéhoz, azonban az extra kerekeknek és az összkerék hajtásnak hála még stabilabban tudsz velük haladni. Főleg amikor lassan kell haladnod egy nehezebb, zsúfoltabb részen, vagy ha sáros területen kell áthaladnod. Egy quaddal nem fogsz ottragadni a latyakban!

A négykerekű quadok megjelenésében egyébként a szinte mindenki által ismert Suzuki játszott nagy szerepet. Ő volt az egyik első cég, aki kifejezetten kezdőknek, puszta szórakozási célra fejlesztett ki egy mini quadot. Ez a lépés indította el azt a lavinát, ami a mai választékhoz vezetett el.

Ha te is ki szeretnéd próbálni, hogy milyen önfeledt örömöt tud nyújtani egy offroad quad élményvezetése, akkor ne habozz tovább, nézd meg milyen járgányok közül választhatsz a weboldalunkon!


Offroad quad bérlés: ezeket próbálhatod ki nálunk!Nem bírod leküzdeni magadban a kalandvágyat? Ezzel a kétszemélyes, 625 cc-s járgánnyal úgy járhatod be a pilisi dombvidéket, mint még soha! Kis mérete ne tévesszen meg, ez valóban egy terepjáró járgány! Szinte minden akadályt le tudsz majd küzdeni vele a túra során, szóval úgy érzed, még lassítanod is alig kell majd! Keresd fel valamelyik bevállalós ismerősödet, és élvezzétek ketten is ezt a fenomenális quad élményvezetést!


A ZForce offroad quad pont arra lett tervezve, hogy úgy tudj vele haladni árkon-bokron át, hogy ne kelljen azon aggódnod, hogy valahol elakadsz vele. Ráadásul az élményvezetés alatt végig nyomkövető GPS-szel követik majd, hogy merre haladsz (vagy haladtok) a quaddal, úgyhogy bármilyen okból szükséged lenne a helyi csapat segítségére, akkor ők is felpattannak egy terepjáróra, és rövid időn belül már ott is lesznek, ahol kell!


Ha pedig az izgalmakat a következő fokozatra szeretnéd kapcsolni, akkor próbáld ki ezt a versenyzésre tervezett offroad quadot, ami 4.4 másodperc alatt képes elérni a 100 km/h-s sebességet! Ne aggódj, egy profi pilóta is ott lesz melletted, hogy a maximumot kihozhasd ebből a „kis” szörnyetegből!