Pusztacsaládi RallyCross pálya

Sopron - Pusztacsalád
1800 m

Igazi élményautós rallycross pálya, tele kigyorsításokra alkalmas egyenesebb szakaszokkal és persze technikás kanyarokkal.

Itt választható autóink

Soproni rallycross élményvezetés: adrenalinvadászat Pusztacsaládon!

Ha csak ránézel a weboldalunkon ábrázolt pályarajzra, már láthatod, hogy sok izgalom vár téged ezen a soproni rallycross pályán. Természetesen csak élőben lehet igazán megérteni, hogy milyen érzés ezen a kifejezetten technikás, de ugyanakkor sok gyorsító szakasszal is ellátott pusztacsaládi terepen végig menni. Nézd meg milyen autók közül válogathatsz, és élj át egy adrenalintól duzzadó rally élményvezetést!


Rally élményautózás Sopron közelében

2010 óta fogadja rallyzni vágyókat a pusztacsaládi cross pálya, ami Soprontól körülbelül 25 kilométerre található. A majd 2 kilométer hosszú pálya rengeteg résztvevőnek meghódította már a szívét, mivel kezdőknek és profiknak egyaránt tud színvonalas élményvezetést nyújtani: akár vezettél már rally autót, akár nem, így is úgy is ki fogod tudni használni ezt a nem mindennapi lehetőséget! A helyszínen profi csapat vár majd téged: minden szükséges segítséget megkapsz ahhoz, hogy a maximumot hozhasd ki a legjobb japán rally versenyautókból!

Az Élményvezetés.hu-n pont az a célunk, hogy olyan versenypályákat népszerűsítsünk, ahol nem csak a profi versenypilóták élhetnek át ilyen örömöket. A rally vezetés élményét minden olyan emberhez el szeretnénk juttatni, akik mindig is vágytak arra, hogy kipróbálhassák, de eddig csak álmodoztak arról, hogy egy legendás versenyautóval veszik be az éles kanyarokat és átlépik a 100 km/h-s sebességet pár másodperc alatt.

A Sopron melletti rallycross pálya remek lehetőséget biztosít, hogy te is próbára tehesd magad egy teljesen új vezetési technikában, vagy, hogy szinte tökéletesre csiszold a már profi vezetési készségeidet. Ha új kihívásokat keresel, akkor nem érdemes haboznod: válaszd ki kedvenc a rally autódat, amivel át szeretnéd élni ezt az élményvezetést!

Ráadásul ezt a rally vezetést ajándékba is adhatod, ha van olyan közeli ismerősöd, aki egyenesen rajong az ilyen élményekért!


Mit érdemes tudnom a rally vezetésről?

A rallyzás azért is vonz be annyi érdeklődőt, mert más autósportokkal ellentétben, a pilótáknak itt nem hétköznapi útviszonyok között kell vezetniük. Vannak aszfaltos rally pályák is, de a legtöbb kavicsos vagy homokos terepből áll, akárcsak a soproni rallycross pálya. Ez azt is jelenti, hogy sokkal több figyelmet is igényel ez a vezetési forma a pilótáktól, mivel a kiépített, aszfaltos pályákkal ellentétben, itt több akadályra is lehet számítani, legyen szó buckáról, vagy egész egyszerűen a terep egyenetlenségéről. Sokszor még az időjárás sem akadályozza meg a versenyek lebonyolítását, így nem egyszer volt már arra példa, hogy jeges vagy sáros terepen kellett a pilótáknak vezetni.

Persze ez nem azt jelenti, hogy élvezhetetlenné válik a rally pálya. Végül is élményvezetésről van szó! A pusztacsaládi cross pálya például kifejezetten pozitív visszajelzéseket kapott: „nem kádas, és nem büntet”. Nem véletlen, hiszen a Sopron Rally csapata sokat tesz a pálya karbantartásáért. Bizonyosodj meg róla te is!


Rallycross élményvezetés Sopron mellett: ezeket az autókat próbálhatod ki a pusztacsaládi pályán!

A weboldalunkon ezekkel az autókkal teheted próbára magad a soproni rallycross pályán. Te melyiket fogod választani?


Colin Mcrae skót világbajnok kultikus rally versenyautója, amibe most te is beülhetsz! Egy összkerék hajtású japán fenevad ez a járgány, aminek 2000 cm3-es TURBO BOXER motorja 320 lóerővel fog mennydörögni ahogy megnyomod a gázpedált! Egy biztos: ez a legenda szinte minden rally rajongónak szerepel a bakancslistáján!Az cseppet sem kétség, hogy minden rally őrült kipróbálna legalább egyszer egy Subaru-t. A kérdés csupán annyi, hogy melyiket! A ProDrive akár 250 km/h-val is tud hasítani, amit 2500 cm3-es TURBO BOXER motorjának köszönhet. Készen állsz arra, hogy megbirkózzál ennek a rally versenyautónak az erejével?Az Élményvezetés.hu csapatának az egyik kedvenc versenyautója. Egyszerűen leírhatatlan élmény, hogy milyen érzés bevenni egy éles kanyart az EVO VIII-cal, főleg, hogy utána az egyenes szakaszokon bőven kihasználhatod a gyorsulási képességeit: 4 másodperc alatt már túl fogja lépni a 100 km/h-s sebbeséget!