EuroRing 2.0

Örkény
1000 m

FONTOS INFO! Ezen a versenypályán, kizárólag csak HÉTKÖZNAPOKON tartanak élményautós napokat!
A pálya nem csak profi versenyeknek ad otthont. Modern vonalvezetésével, gyors és technikás kanyarjaival az egyik legjobb pálya Magyarországon egy kis élményautózáshoz.

Itt választható autóink

Élményvezetés az Euroringen 2.0 -án

Úgy érzed, hogy van már némi tapasztalatod az autóvezetésben, és próbára tennéd magad egy picit technikásabb versenypályán? Akkor az Euroring remek lehetőséget fog adni neked vagy ismerősödnek egy izgalmakkal teli élményvezetéshez!


Élményautózás az Euroringen 2004 óta

Az Euroring versenypálya már több, mint 15 éve fogadja a profi versenyzőket, és azokat, akik kipróbálnák álmaik autóját egy adrenalinban gazdag élményvezetésen. Az elejétől fogva egy olyan modern kiépített pályát és színvonalas technikai rendezvényközpontot akartak létrehozni, amelyet mind a versenypilóták, mind a hobbi érdeklődők kihasználhatnak. Az eddigi évek alapján sikerrel jártak az Euroring megálmodói: 2004 óta sikeres versenyek és különböző rendezvények követték egymást, és rengetegen tértek vissza azzal a céllal, hogy kifújhassák a gőzt és szabadjára engedjék a versenyautókban rejlő lóerőket.

Az Euroring egyébként Budapesttől körülbelül 50 kilométerre található, Örkény közvetlen közelében az M5-ös autópálya mentén. Tulajdonképpen az autópálya mellett helyezkedik el a versenypálya, ugyanis a lehajtón keresztül közvetlenül el tudsz jutni a bejáratig.

És hogy mit érdemes tudni magáról az Euroringről az élményvezetés előtt? Az élményautózásra felkészített versenypálya szakasz 1 kilométer azaz 1000 méter. A célegyeneshez vezető út 330 méter hosszú: ezen a szakaszon akár a 180 km/h-át is elérheted az általad választott versenyautóval mielőtt beérnél a célba. Az Euroring pályának a szélessége ennél a végső szakasznál 12 méter, a célegyenesen kívül viszont, ez a szélesség a többi szakaszon (átlagosan) 10 méterre csökken. Nem véletlen kedvez mind a profi pilótáknak, mind a hobbi vezetők számára: az aszfalt vastagsága 9 cm-es az Euroring versenypálya kifogástalan minőségű burkolatán.

Az Euroring tehát a DRX Ringhez képest egy technikásabb, gyorsító szakaszokkal rendelkező, profi módon kiépített pálya. Ezért inkább azoknak ajánljuk, akik legalább már versenyautó szimulátorban szereztek tapasztalatot, de ettől még persze a merészebb adrenalinvadászok is próbára tehetik magukat elsőre. Azt viszont tartsd észben, hogy mivel itt inkább a technikán van a hangsúly, mint a gyorsuláson, ezért még egy pillanatig sem szabad másra figyelned, mint az útra, főleg ha nagyobb sebességgel is szeretnél menni. Ugyanakkor persze több autónál is profi versenypilóta segít majd neked abban, hogy a maximumot hozhasd ki az adott autóból, úgyhogy nem leszel egyedül!

Ami biztos, hogy akármilyen tapasztalatszinttel is rendelkezel, egy élményautózás az Euroringen olyan program, amire életed végéig emlékezni fogsz!


Ilyen autókkal vehetsz részt egy Euroringes élményvezetésen

Ha már eldöntötted, hogy te igenis próbára teszed magad az Euroring technikás pályáján (vagy úgy gondolod, hogy ez tökéletes élményajándék lenne valamelyik ismerősödnek), akkor már csak annyi a dolgot, hogy kiválaszd azt a nagy teljesítményű verseny- vagy sportautót, amelyikkel szívesen tennél egy pár kört!

  • Shelby GT350 élményvezetés


Egy ritka gyöngyszeme a Ford Mustang-nak azaz a Caroll Shelby neve által fémjelzett Shelby -nek , ugyanis nem készült belőle sok a világon. Ha igazán különleges élményvezetéssel szeretnél megajándékozni valakit, akkor egy ilyen GT350 -essel nehezen tudsz mellé lőni!


  • Ferrari California élményvezetés


A legendás Ferrarinak egy újabb csodás „paripája”. Már ránézésre is rabul tudja ejteni bárkinek a szívét, de amikor bele is ülsz ebbe a hamisítatlan olasz fenevadba, és meghallod a 4300 cm3-es V8-as motornak az első dorombolását, akkor már lehetetlen ellenállni a csábításnak. Legalább egyszer mindenképp érdemes kipróbálnod!


  • Chevrolet Camaro SS


A kultikus amerikai V8 -as olyan köntösben született újjá a XXI. században, amely ruciban szinte mindenki szívét elrabolja. És persze vezetni sem elhanyagolható élmény, főleg egy ilyen versenypályán.


  • BMW M3 Compact élményvezetés


Egy újabb rejtett csoda: habár külseje nem rendelkezik olyan vad formákkal, mint más szuper sportautók, irányításával, kompakt kialakításával, és az ehhez párosuló teljesítménnyel így is egy utánozhatatlan BMW-ről van szó. Tedd próbára képességeit egy élményvezetéssel az Euroringen!