Városi vezetés közúton

Pest megye
m

A városi vezetés kiindulási helyszíne Szentendre, ahonnan az M0 -ás autópálya felé vesszük az irányt, majd a választott idő/km opciótól függően haladunk tovább. Útközben lehetőség van kipróbálni az autó tulajdonságait a KRESZ betartását szem előtt tartva.

Itt választható autóink

Élményvezetés Budapest utcáin: ismerd meg más szemszögből a várost!

Az élményvezetés lényege egész egyszerűen abból áll, hogy kipróbálhasd milyen jó érzés olyan szuper sportautóban ülni, amit eddig csak messziről vagy filmekben tudtál megcsodálni. Tulajdonképpen megvalósíthatod a saját gyerekkori álmodat is: ha mindig is arra vágytál, hogy beülhess egy BMW, egy Tesla, egy Ferrari, vagy netán egy Lamborghini volánja mögé, akkor most az Élményvezetés.hu weboldal segítségével ezt megteheted! Ne habozz, és ajándékozd meg magad ezzel az örömmel! Tökéletes alkalom arra is, hogy közvetlen megtapasztalhasd, hogy pontosan miben más egy ilyen autót vezetni ahhoz képest, amihez hozzá vagy szokva.

Sőt, akár legjobb barátodat, családtagodat vagy párodat is meglepheted egy felejthetetlen élményajándékkal. Úgyhogy, ha ismerősöd mindig is rajongott a kocsikért, és órákon át tudna arról beszélni, hogy melyik jobb a másiknál és miért, akkor egy ilyen sportautó élményvezetéssel biztos hatalmas örömöt fogsz neki szerezni!

Weboldalunkon számos versenypálya és offroad terep közül tudsz válogatni, azonban arra is lesz most lehetőséged, hogy Budapest utcáin élvezhesd az általad választott szuper sportautó erejét! A pontos útvonal hossza az autótól függ, de akár 50 km-t is megtehetsz egy Tesla Model S vagy egy Ferrari California társaságában! Ha eddig mindig fájt egy picit a szíved, amikor a sarkon megláttál egy gyönyörű BMW-t vagy Lamborghini-t, és csak álmodoztál arról, hogy milyen lenne, ha most te járhatnád Budapest utcáit egy ilyen luxus járgánnyal, akkor ezt az álmot most valóra válthatod. Válaszd ki, hogy melyik szuper sportautóval szeretnél nekifutni ennek a budapesti élményvezetésnek, vagy lepd meg valamelyik ismerősödet egy egyedi ajándékkal születésnapjára!

Mindennek pedig csupán annyi a feltétele, hogy kéznél legyen a B kategóriás jogsid. Nézd meg milyen autók közül válogathatsz a weboldalunkon, és válaszd ki régi kedvencedet, vagy próbálj ki valami teljesen újat!


Élményvezetés Budapesten Tesla-val és más szuper sportautókkal: engedj a csábításnak!


Ránézésre majdnem olyan, mintha Batman valamelyik csúcsjárgánya tárulna elénk. Ha mindig is BMW rajongó voltál, és kipróbálnád, hogy milyen érzés egy elektromos szuper sportautót vezetni Budapest környékén, akkor ezt a lehetőséget érdemes két kézzel megragadnod! A világ egyik legnépszerűbb elektromos autójáról van szó, ugyanis globális eladások szempontjából dobogós a BMW hibrid autója!

362 lóerő rejtőzik ennek a vadállatnak a gyomrában, ami olyan szimfóniával szólal meg, hogy biztosan meghódítja majd a szívedet. De ha inkább nyugalomra és kényelemre vágysz, akkor az autó Comfort módját is kipróbálhatod!


A híres Tesla Model S, ami egymásután több évben is vezette az eladási listákat, de máig nem csúszott le a dobogóról. A Tesla úttörő erőfeszítései az elektromos autók piacán elképesztően látványos eredményekhez vezetett: ennek az autónak semmi szégyellnivalója sincs még a legdurvább verseny- és izomautó előtt sem. Hihetetlen, de 772 lóerő van ennek a futurisztikus elektromos szuper sportautónak a gyomrában!

Ha igazán különleges élményvezetésre vágysz Budapest körzetében, akkor a Tesla Model S-t egyszerűen nem lehet kihagyni! Teszteld le te is!


Persze ha inkább a klasszikusokat kedveled, akkor ezen a téren is bőven tudsz válogatni a weboldalunkon. Végül is ki ne akarna legalább egyszer beleülni egy hamisítatlanul tűzpiros Ferrariba? 4300 cm3-es V8-as motorjának hangja sokaknak olyan, mintha a világ legszebb áriáját hallgatnák éppen. 460 lóerős automata szuper sportautó, ami 3.6 másodperc után már túl is szárnyalja a 100 km/h-s sebességet!

Te mikor engedsz a Ferrari életérzés csábításának?


A másik olasz legenda, és a Ferrari ősriválisa. Nem véletlen tud ringbe szállni a világ egyik legismertebb márkájával, hiszen ez a Lambo méltón viselheti a „hurrikán” nevet! 610 lóerős, 5200 cm3-es V10 motor, aminek köszönhetően még 3 másodperc sem szükséges a 100 km/h-s sebesség eléréshez.

Ez az összkerék hajtású paripa akár 328 km/h-val is tud száguldozni, amivel nagyon kevés autó képes versenyezni. Ülj be a volán mögé, és élvezd a motor mennydörgését!