Can-Am XRS OffRoad VersenyQuad ÉlményVezetés

Hogy milyen érzés egy bármilyen terepet leküzdő, 4,4 mp alatt 100 km/h-ra gyorsuló, nyitott versenyautóval száguldani?
PONT ILYEN!
Igazi adrenalinbomba ezzel a turbos, bukócsövezett járgánnyal, úttalan utakon repeszteni. Ráadásul a túrát nem mindennapi környezetben, a pilisi dombvidék gyönyörű terepein tehetjük meg gépsasunkkal. Az offroad járgány jobb egyéből pedig tökéletes segítséget kapunk, egy első osztályú, profi rally pilóta személyében, aki ismeri a terepviszonyokat és persze a járgány minden egyes porcikáját. Így biztosítva a 100%-os élményfaktort.
Terepre Fel!

Összkerék
hajtás
130 KM / H
172 LE
100km/h
4.4 MP
900cm3 | Turbo
automata

Válassz pályát

OffRoad Pilisi Túraútvonal
Piliscsév

OffRoad Pilisi Túraútvonal

Piliscsév
20000 m
Az offroad élmények szerelmeseinek tökéletes útvonalat találtunk. Erdőn, mezőn keresztűl, kis patakokon át vezet a kalandtúra. A természet gyomrában haladva lehet tesztelni a járgányt, igazi, nehéz terepen.

Opció kiválasztása

30 perces túra
Összesen: 44.900,- Ft
Jelenleg nem elérhető!
OffRoad Pilisi Túraútvonal - 30 perces túra
44.900,- Ft
Jelenleg nem elérhető!

Program menete

1
start
"Előre leegyeztetett időpontban várják a szerencsés pilótát a választott versenypályán."
2
első lépések
"A helyszínen megtörténik a szükséges regisztráció a vezetést illetően."
3
a találkozás
"Egy kis ismerkedéssel indul az élmény, hiszen a kormány mögé csak azután bújik be az ember, ha már jobban szemügyre vette a paripát."
4
fontos instrukciók
"Az élményvezetést tekintve fontos infokkal látják el a pilótát, hogy minden simán, gördülékenyen menjen az autózás közben."
5
élményre fel!
"Már csak a gázpedált kell megtalálni és beletaposni. Innentől nincs is más feladat mint 100%-ig átadni magad az érzésnek és persze ne felejts el közben mosolyogni :)"

Fontos információk

Az quadozás vouchere 12 hónapig érvényes. Ez idő alatt, főleg  szezonban, Márciustól Októberig lehet/érdemes időpontot foglalni  pályaautózást tekintve.
A pilisi túra  esetében  a program teljes ideje alatt egy nyomkövető  gps
szel felügyelik a vendégek minden egyes lépését, hogy ha  bármilyen okból kifolyólag szükség lenne a segítségükre, terepjárókkal  vagy motorokkal a helyszínre tudjanak sietni rövid időn belül;
A felejthetetlen program 2 fő, CF Moto quad vezetését/túráját  tartalmazza;
A programon első osztályban versenyző, rally pilóta segíti a pilótákat;
Az quad vezetésének kritériuma egyedül a B kategóriás jogosítvány  megléte;
Az élményvezetés során rengeteg információ elsajátítható a vezetés  technikáiról;
Az programot teljes mértékben kizáró ok, ha valaki ittas, illuminált  állapotban érkezik a vezetésre;
Az élményvezetés teljes mértékben egyénre szabott, az ügyfelek  igényeinek maximális figyelembevételével;

Videók

Miért válassz minket?

10 éve a piacon vagyunk
Kizárólag csak olyan élményautós partnerekkel dolgozunk a magyar piacról, akik már bizonyítottak az elmúlt évek során. Azaz megbízható járművekkel, profi csapattal és persze a megfelelő tudással/engedélyekkel rendelkeznek ami egy tökéletes élményvezetéshez szükséges.
Miénk az egyik legerősebb verda
Cégcsoportunk tulajdonában van Magyarország egyik legerősebb izomautója, melyet versenypályán lehet vezetni. Egyedi, sorszámozott, gyári darab.
Ajándék kiegészítők
Hogy az élményvezetés maradandó és még kézzelfoghatóbb emlék maradjon, szabadon válogathatsz kiegészítőink között, melyek mindegyike egyedi darab és tökéletesen passzolnak egy ilyen meglepetéshez.
Díszcsomagolást is adunk
Segítünk, hogy egyedi, elegáns formában tudd átadni ajándékod. Minden egyes autó, saját mappát kapott, így az élményvezetések voucherei, exkluzív megjelenést kaphatnak ha szeretnéd. .
Videót készítünk rólad
A legtöbb élményautós partnerünk - akikkel karöltve minőségi szolgáltatást szeretnénk nyújtani ügyfeleink részére - az autózásokról készült profi videofelvételeket elérhetővé teszi, így maradandóvá téve az élményt.

Vásárlóink mondták