Webáruházunk továbbra is zavartalanul üzemel.
A megrendeléseket feldolgozzuk és természetesen eljuttatjuk vásárlóink számára.
A kiszállítással megrendelt élményajándékokat, ingyen szállítjuk ki!
 • elmenyautozas-nissan-gt-r
  2021. MÁRCIUS 16.

  Élményautózás egy Nissan GT-R-rel: ismerkedés Godzillával

  Ha akad a barátaid közt olyan, aki már régebben is órákon át tudod téged szórakoztatni azzal, hogy a szupersportautók miért számítanak az egyik legjobb dolognak az egész világon (vagy épp magadra ismertél), akkor biztos segíteni fog a következő cikkünk a következő ajándékozásodban. A sportautók csábító formáikkal és lehengerlő teljesítményükkel sokáig elérhetetlen luxusként maradtak meg sok ember fejében, de szerencsére ma már Magyarországon is több ilyen legendás autót ki lehet próbálni egy élményautózás során, ahol ugyanazokon a pályákon száguldozhatsz, ahol a profi pilóták is összemérik a tudásukat.

  Az Élményvezetés.hu következő cikkében egy közel sem mindennapi japán szörnyetegről ejtünk szót. Olvass tovább, és tudd meg, milyen lehet egy élményautózás a „Godzillaként” ismert Nissan GT-R-rel!
 • rally-auto-vezetes-ajandekba
  2021. FEBRUÁR 15.

  Mit szólna az ismerősöd, ha rally autó vezetést kapna tőled ajándékba?

  Manapság többféle élményvezetés kuponnal is megajándékozhatod közeli ismerőseidet, aminek köszönhetően többféle legendás sport- és versenyautóval tehetik próbára magukat olyan versenypályákon, ahol a profi pilóták is száguldoznak. A rally autó vezetés több szempont miatt is megérdemel egy külön említést. Az Élményvezetés.hu következő cikkében bemutatjuk, hogy miért fog örülni az ismerősöd, ha rally autó vezetést kap tőled ajándékba.
 • offroad-terepjaro-vezetes
  2021. JANUÁR 25.

  Offroad terepjáró vezetés: teszteld le a Land Rover Defender erejét!

  Mit szólna vajon az ismerősöd, ha egy ilyen élménnyel ajándékoznád meg? Az offroad terepjáró vezetés során egy olyan járművel ismerkedhet meg a szerencsés résztvevő, amit kimondottan azzal a céllal terveztek, hogy magával a természettel is szembe tudjon szállni. Persze akár saját magadat is megajándékozhatod ezzel az élmény ajándékkal, amelynek során közelebbről megismerkedhetsz az egyik legelismertebb terepjáróval: a Land Rover Defenderrel!