• M-Ring élményvezetés nő
    2023. MÁJUS 24.

    M-Ring – Próbáld ki magad Magyarország egyik legújabb élményvezetési pályáján!

    Az M-Ring Magyarország egyik legújabb versenypályája, amely nemcsak partnertalálkozóknak, autós- és motoros rendezvényeknek ad otthont, hanem amely szeretettel várja az élményvezetés szerelmeseit is. 30 autómodell közül is választhatsz kedvedre.

    Az M-Ring Budapest közelében, Monorierdőn található, és olyan multifunkciós létesítmény, ahol nem elégedtek meg a sima autóvezetési lehetőségek biztosításával. Az M-Ringen versenyeket bonyolítanak le, közlekedésbiztonsági oktatást és vezetéstechnikai tréninget tartanak, valamint olyan élményvezetésben lehet részed, amelyről álmodni sem mertél. Mondjuk a részleteket.

    Mit tud az M-Ring?


    Az M-Ring egy nyugodt, fákkal körbevett területen található mintegy 6 hektáron, ahol 750-1000 méter közötti, rengeteg átkötéssel megváltoztatható nyomvonal van, teljes hosszában minimum 10 széles aszfaltcsíkkal. Ha ez nem lenne elég, van rallycross nyomvonal, zsákos rajtrendszer, jokerkör és ugrató is. Szóval igazi élménytuning az egész. Nem véletlenül tartanak itt partnertalálkozókat és más eseményeket is. Itt az ideje, hogy te is kipróbáld a pályát egy frenetikus élményvezetés keretein belül. Mit szólsz? Hívd el a barátaidat is, hiszen ők sem fognak unatkozni. Mutatjuk is, miért.


    Az M-Ringet úgy építették ki, hogy mindenki jól érezhesse magát. Az csak egy dolog, hogy a füvesített depó (aszfalt úttal) több mint 5000 négyzetméteres, hiszen van mellette a nézőknek is egy menő 130 méter hosszú szakasz, ahonnan minden belátható. Ezen felül pedig egy elég nagy kiszolgáló épület büfével, zuhanyzókkal, mosdókkal, hogy tényleg senki se szenvedjen hiányt semmiben. Ha tehát a barátaiddal jössz, vagy épp te lepsz meg valakit egy élményvezetéssel itt, mindenki jól jár. Most viszont nézzük meg, milyen autókkal tehetitek tökéletessé a napotokat az M-Ringen.

    Nő és fehér élményvezetésen az M-Ringen

    Élményautók az M-Ringen


    30, jól olvasod, harminc autó közül is választhatsz, ha az M-Ringen akarod próbára tenni a tudásod. Többek között olyan csodákat is vezethetsz, mint a Mercedes AMG GT S, a Tesla Model S Plaid, a Porsche 911 Turbo S vagy a Ferrari 458 Challenge versenyautó. A legjobb azonban, ha megnézed a teljes kínálatunkat és választasz magadnak vagy akár a barátnődnek is egy élményvezetést. Mert hogy ez a program a hölgyeknek is kitűnő meglepetés lehet.


    Élményvezetés nőknek


    Az autósport, egy versenypályán való vezetés izgalmas és érdekes tapasztalat lehet mindenkinek, függetlenül a nemétől. Az autózás sebességet, dinamikát és adrenalint jelent, amelyet mindenki nagyon élvezhet. Az élményautózás során a nők is átélhetik azt az izgalmat, amit a gyorsulás, a kanyarok és a versenypálya nyújthat.


    Ez az élmény garantáltan megszakítja a mindennapok monotonitását és felhőtlen szórakozást nyújt, nem beszélve arról az önbizalomról, amelyet egy erőteljes jármű vezetése adhat. És még valami: csökkenti a stresszt, ami a párkapcsolatok szempontjából sem épp elhanyagolható tényező, igaz?

    Női pilóta az M-Ringen

    Ne gondolkozz sokáig! Vegyél magadnak vagy valamelyik szerettednek élményvezetést az M-Ringen. Ha pedig más helyeken, más autókkal is próbára tennéd a vezetési tudásodat, akkor az Élményvezetés.hu weboldalán egy helyen megnézheted, hogy még milyen versenypályák közül választhatsz Magyarországon. Kövess bennünket a Facebookon is, ahol azonnal értesülhetsz az újdonságainkról.


    (Fotó az M-Ringről : M-Ring -)