• Fekete Ford Mustang
    2023. NOVEMBER 30.

    Black Friday az Élményvezetésnél

    A Black Friday ma már nálunk is egyfajta kezdete a karácsonyi vásárlási szezonnak, és most mi is hatalmas kedvezményekkel kínálunk élményvezetéseket. Sokat. nagyon sokat. Élj a  „fekete péntek”, amellyel mindenkinek érdemes élnie. Élj a "Fekete péntek" adta lehetőségekkel, és szerezz örömöt mindenkinek.

    A Black Friday története az Egyesült Államokhoz kötődik és hagyományosan az amerikai hálaadás (Thanksgiving) ünnepét követő péntekhez kapcsolódik (a hálaadás mindig csütörtökön van). Bár a pontos eredete néhol homályos, az elnevezést eredetileg Philadelphia-ben használták először az 1960-as években, és az aznapi hatalmas forgalomra utaltak vele. Hogy miért épp „fekete péntek elnevezéssel?

    A Black Friday sztorija

    Ez a nap az ünnepi vásárlási szezon hivatalos kezdete az USA-ban, ilyenkor pedig az üzletek hatalmas kedvezményekkel és akciókkal csábítják a vásárlókat. Egyes elméletek szerint az elnevezése eredete a következő: az ünnepi időszakban jelentős forgalmat bonyolító üzletek forgalmi könyveiben a profitot fekete tintával, míg a veszteségeket piros tintával jegyezték fel. Mivel ezen a napon mindenki vásárolni akart, az üzletek „nyeresége” a hatalmas akciók ellenére is „feketébe fordult”.

    Az évek során ez az esemény „átterjedt” az online kereskedelemre is, és ma már sok országban, köztük Magyarországon is megfigyelhető, hogy az online és offline kereskedelmi egységek számos kedvezménnyel, akcióval, és különleges ajánlatokkal várják a vásárlókat ezen a napon. Mi sem teszünk másként, hiszen fontosnak tartjuk, hogy ebben az időszakban segíthessünk az ajándékozásban. Mi lenne erre jobb alkalom, mint egy Black Friday vagy egyenesen egy Black Week?

    play-icon Created with Sketch.

    Black Friday az Élményvezetésnél

    A Black Friday ma már nálunk is egyfajta kezdete a karácsonyi vásárlási szezonnak, és most mi is hatalmas kedvezménnyel kínálunk élményvezetéseket.  Az élményvezetés világában éppen ezért különleges nap a „fekete péntek”, amellyel mindenkinek érdemes élnie.

    Ha valami különlegeset, izgalmasat szeretnél ajándékozni a szeretteidnek, lehetőleg nem méregdrágán (bár mi amúgy is elérhető áron kínáljuk a fantasztikusabbnál fantasztikusabb élményvezetéseket), akkor ez egy kitűnő lehetőség.

    Egy Ferrari, Lamborghini vagy akár egy veteránautó volánja mögé ülni egy speckó versenypályán maga a gyönyör. Varázsold ezt a segítségünkkel ajándékká, és biztos lehetsz abban, hogy maradandó élménnyel leped meg a szerettedet.

    Nézz körül különleges kedvezményeink, csomagjaink, exkluzív vezetéseink között és élvezd az ünnepi hangulatot. Ajánlataink különféle árkategóriájú élményvezetéseinkre is vonatkoznak, így tutira megtalálod az ideális meglepetést, akár magadnak is. Hiszen miért is ne ajándékozhatnád meg magadat karácsonykor? Erre lehet jó ötlet, ha páros élményvezetést vásárolsz.

    A Black Friday tehát tökéletes alkalom erre is, no meg arra, hogy megteremtsük azokat a felejthetetlen pillanatokat, amelyek örökre velünk maradnak. A mi világunk számtalan lehetőséget kínál: Élj át igazi kalandokat az off-road pályákon, legyél Forma 1-es pilóta vagy minden pálya ördöge, illetve stílusan angyala.

    Black Friday Maserati élményvezetés kék logó

    Vezettél már például Maseratit?

    Ez az autó igazi csodaként ragyog a száguldás útján. A kifinomult, ívelt formái mögött rejtőző 621 lóerős, két turbóval felszerelt V6-os motor minden egyes kipöccintéssel elemi erőket szabadít fel, ami miatt fülig fog érni a szád a vezetés minden pillanatában. Az olasz sportkocsi gyöngyházkék színe és mesteri kidolgozottsága mind a belsőt, mind a külsőt tekintve elbűvölő. Az alcantara bőrkormány és a prémium varrott bőr nem csupán látványával, de illatával is olyan érzéseket ébreszt bennünk, amelyekről korábban talán nem is álmodtunk. A finom duruzsolás könnyedén magával ragad mindenkit, még azokat is, akik eddig más autómárkákat részesítettek előnyben. Kukkants rá ITT.

    Vagy ott van a kétüléses forma versenyautó élményautózás.

    Miért a két ülés? Egy profi pilóta, egy Formula versenyautó és persze egy "őrült", aki azt akarja megtapasztalni, milyen érzés lehet a F1 pilóták bőrébe bújni a versenypályán. Mi csak RaceTaxinak nevezzük.

    A legideálisabb program azok számára, akik rajonganak a Forma 1-ért, de valamilyen okból még nem szerződtette le őket egyik nagy istálló sem. A legjobb az egészben, hogy nem kell évekig versenyezned, fogyasztanod magad, edzened, csak beülsz és tátod a szád. Garantált adrenalinrobbanás, izomláz és természetesen egy örök, felejthetetlen élmény. Tökéletes kombó egyetlen programban. Ezt tudja a kétüléses forma versenyautó élményvezetés.

    Ha esetleg lemaradnál a Black Friday ajánlatainkról, akkor sincs veszve semmi. Az autók itt vannak és rád várnak. Foglald le a helyed mihamarabb. Kövess bennünket Facebookon is, hogy ne maradj le a későbbi akcióinkról sem!