• Ajándékutalványok és voucherek
    2023. SZEPTEMBER 11.

    Mire jó az ajándékutalvány?

    Egy díszes ajándékutalvány ma már nem luxus, hanem a lehetőségek szeretetteli tárháza, amely teljes kikapcsolódást és boldogságot ígér a megajándékozottnak. Az ajándékozásnak ez a módja is örök emlékeket teremthet. Mindegy, hogy autóvezetést, gasztronómiai élményt vagy más különlegességet ajándékozol, a megbecsülésedet mutasd ki gyönyörű ajándékutalványaink egyikével.

    Az ajándékozás művészete sokkal több, mint egy sima, egyszerű meglepi átnyújtása. Az igazán emlékezetes ajándékok ugyanis nem csupán tárgyak, hanem olyan élmények, amelyek örökké velünk maradnak. Az Élménypláza és Élményvezetés világában az ajándékozás művészete a voucherekben és ajándékutalványokban is megmutatkozik, hiszen nálunk a csomagolásnak is értéke van.


    Élményutalványok: Az ajándék, amely szabadságot ad

    Az élményutalványok olyan különleges ajándékok, amelyek szabadon választhatók, és lehetőséget kínálnak az ajándékozottnak, hogy saját maga döntse el, milyen élményre vágyik leginkább. Az élményutalványok éppen ezért nagyon jól jönnek abban az esetben, ha szeretnéd meglepni barátodat, családtagodat vagy kollégádat, de nem tudod pontosan, hogy melyik élményprogram lenne neki a leginkább megfelelő. Az ajándékutalványokat egyszerűen megrendelheted online, így kényelmesen intézheted az ajándékozásnak ezt a részét a saját otthonodból.

    Ajándékutalvány élményvezetéshez fekete fehér piros

    Kínálatunkban 8 különböző értékű ajándékutalvány közül választhatsz, amelyek bármely élményvezetésre beválthatók. Ez azt jelenti, hogy az ajándékozott teljesen szabadon dönthet, és így valóban olyan élményben lehet része, amely tényleg érdekli. Az ajándékutalványaink 30.000 és 150.000 forint között kínálnak lehetőségeket, így biztosan nem fogsz mellé, ha konkrét élményvezetés-csomag helyett ilyen különlegességgel leped meg szerettedet. Hogy miért különlegesség? Mert igen nagy gondot fordítunk a tálalásra is.


    Különleges voucherek

    Nálunk, az ÉlményPláza és az Élményvezetés kínálatában a voucherek nem egyszerű utalványok, magukban rejtik az élményt is. Utalványainkon ugyanis minden egyes élményprogram részletes leírása és képe is rajta van, így az ajándéknak ez a formája egy pillanat alatt átadja az élmény izgalmát és különlegességét. Tudod, a voucher valódi előszoba az élményhez.

    Voucherjeinket különböző csomagolásban kérheted, így minden ajándék egyedi és személyes lehet. Egy választható elegáns tok, ajándékdoboz vagy ajándékzacskó tovább emeli az ajándék varázsát, és azt üzeni az ajándékozottnak, hogy gondosan és szeretettel választották ki a meglepetését.

    Ajándékutalvány arany

    Az ajándék és a csomagolása együtt teljes

    Az ajándék és csomagolása olyan párosítás, amely az örömet és az izgalmat is magában hordozza. Mindig örülünk, ha kapunk valamit, de ha azt szép körítéssel adják át nekünk, külön boldogságfaktornak számít. Nálunk az ajándékutalványok, voucherek nem holmi papírdarabok, hanem a szeretet jelképei. Hidd el, egy ajándékutalvánnyal már az átadása pillanatában boldogságot csempészhetsz az ajándékozott életébe.

    Ehhez persze neked is hinned kell, hogy az ajándék kiválasztása és átnyújtása tényleg művészet, amely a csomagolásban teljesedik ki. Legyen szó születésnapról, évfordulóról vagy bármilyen más alkalomról, mindig jólesik, ha szépen becsomagolt meglepetést kapunk. Egy díszboríték, díszdoboz pont ezt a célt szolgálja. Válassz arany vagy ragyogó kék színt, nincs ember, akinek ne tetszene az az elegancia, amellyel mi igyekszünk kedveskedni a szeretteidnek.

    Ajándékutalvány díszcsomagolásban kék

    Egy díszes ajándékutalvány ma már nem luxus

    … hanem a lehetőségek szeretetteli tárháza, amely teljes kikapcsolódást és boldogságot ígér a megajándékozottnak. Az ajándékozásnak ez a módja is örök emlékeket teremthet. Mindegy, hogy autóvezetést, gasztronómiai élményt vagy más különlegességet ajándékozol, a megbecsülésedet így is kifejezheted. Ha nincs ötleted, hogy hogyan add át az ajándékodat, hogyan fokozd az izgalmakat, nézd meg ezt a cikkünket. Számos ötlettel segítünk, hogy már az ajándékozás is igazán nagy durranás legyen.

    Addig is mutatunk 10 gyors tippet:

    1. Próbáld megismerni az ajándékozott személyiségét, érdeklődési körét, hobbiját és szenvedélyeit. Egy olyan ajándék, ami illik hozzá, sokkal nagyobb örömet okoz.
    2. Néhány kultúrában vagy családban vannak ajándékozási hagyományok is. Fontos lehet tiszteletben tartani ezeket.
    3. Az egyedi, személyre szóló ajándékok mindig jók. Írj személyes üzenetet az ajándékutalvány mellé.
    4. Az olcsó, gyorsan elromló ajándékok helyett érdemes minőségi termékeket, szolgáltatásokat választani, amelyek maradandó élményt nyújtanak.
    5. Olyan ajándékot válassz, amely a jelen pillanatban fontos az ajándékozott számára.
    Nő élményvezetés előtt

    Erre figyelj még oda!

    Az ajándékozás valójában arról szól, hogy szeretetet és megbecsülést fejezzünk ki mások felé. A legfontosabb tehát, hogy az ajándék mögött ott legyen a szíved is.

    1. Az ajándék csomagolása is része az élménynek. Szánj időt rá.
    2. Néha egy egyszerű ajándék, mint egy kedves üzenet, egy meleg ölelés, egy közös élmény sokkal többet ér, mint egy drága tárgy.
    3. Az olyan ajándékok azonban, amelyek valóban hasznosak a mindennapi életben, őszinte örömet okozhatnak. Ajándékkiegészítőink pont ezt a célt szolgálják. Utalványaink mellé nem véletlenül szerezhető be autótípusonként ajándékmappa és kistáska is.
    4. Az élmények örök emlékeket teremtenek. Koncertjegyek, éttermi vacsorák, különleges élményvezetések mindig jó választások lehetnek.
    5. Gondold végig, mi a célod az ajándékozással. Szeretnél örömet okozni, kifejezni a szeretetedet, szorosabbra akarod fűzni a kapcsolatotokat? Válassz ennek megfelelően élményajándékot és hozzá ajándékutalványt.

    Nyisd ki az élmények kapuját és repítsd szerettedet egy különleges világba. Adj meg valódi élményt ajándékba!