• Karácsonyra ajándékötletek élményvezetéssel
    2023. NOVEMBER 04.

    Karácsonyra ajándékötletek – Nekünk ez az ajándékunk

    Az élményvezetés-ajándékokkal lehetőséged van arra, hogy valódi élményeket és emlékeket ajándékozz. A karácsony kiváló alkalmat kínál ahhoz, hogy megmutasd szeretteidnek, mennyire fontosak neked. Az élményvezetési palettánk széles skálájáról választhatsz ehhez, tehát ha karácsonyra ajándékötletek után kutatsz, felesleges továbbmenned.

    Az ünnepek időszaka mindig is az ajándékozás és az együttlét ideje volt. A karácsony egy kiváló alkalom arra, hogy megmutassuk szeretteinknek, mennyire fontosak nekünk, ahogyan az is, hogy örömöt szerezzünk nekik. Karácsonyra ajándékötleteket hoztunk, mert évről évre egyre nehezebb kitalálni valami igazán jó meglepetést.

    Az ajándékozás hagyománya az évek során megváltozott. Míg a hagyományos ajándékok, mint a ruhák, ékszerek vagy a parfümök továbbra is kelendők, az élményajándékok népszerűsége az egekbe szökött. Nem véletlenül.

    Karácsonyra ajándékötletek élményvezetéssel

    Élményvezetés – Több mint ajándék

    Ha még soha nem ajándékoztál vagy kaptál élményvezetést, tudom, hogy nem hiszel nekünk. De higgy annak a többezer embernek, aki már tudja, hogy az élményvezetés olyan ajándék, amely nem csupán egy egyszerű tárgy, hanem tényleg egy életre szóló élmény. Ha karácsonyra ajándékötleteket gyűjtesz éppen, engedd el az előítéleteidet és figyelj.

    Az élményvezetés során olyan kalandokban lehet részünk, amelyekről egész életünkben mesélni fogunk. Legyen szó luxusautóvezetésről, legendás történelmi autók kipróbálásáról vagy épp a legmenőbb versenyautókról, mindegyikkel fülig érő szájat fog varázsolni az arcunkra. Akkor is, ha az élményvezetést ajándékba kaptuk, de akkor is, ha adtuk.

    Karácsonyra ajándékötlet: Személyes kihívás

    Ajándékoztál már kihívást? Tudod, vannak olyan élmények, melyektől az embernek eláll a szava. Ilyen a fergeteges lóerő hatása is. Ha a barátod szereti a saját határait feszítgetni, ha mindig újabb és újabb feladatok elé állítja magát az életben, lepd meg egy Dodge Challenger HellCat élményvzetéssel.  Az érzés, amelyet a volánja mögött ülve meg fog tapasztalni, leírhatatlan. Olyan, mintha megnyerné a lottó ötöst. És tudod miért? Mert ez a modell 707 lóerős, és éppen ezért igazi kihívás vezetni.

    Karácsonyra ajándékötletek Dodge élményvezetés

    Mondják, hogy a lóerők számolgatása felesleges, de ebben az esetben semmiképp sem. 707 lóerő mégiscsak 707 lóerő, amely annyi adrenalint szabadít fel bennünk, hogy egyenesen a mennyországban érezhetjük magunkat. Komolyan. Karácsonyra ajándékötletet szeretnél? Nos, ez az élményvezetés az: kultikus amerikai izomautó tesztelése egy igazi versenypályán. Csak el kell döntened, melyiken.


    Ne ajándékozz összevissza!

    Nem, ez alatt nem azt értjük, hogy fűnek-fának, hanem hogy ne ajándékozz durrbelebumm. Tisztában vagyunk vele, hogy a sportautók megbolondítják az embert, de nem feledd az ajándékod nem rólad, hanem a megajándékozottról szól.

    A karácsonyi ajándékozás során ezért fontos, hogy figyelj az ajándékozott személyes érdeklődési körére és vágyaira. Az élményajándékok sokfélesége lehetővé teszi, hogy megtaláljuk az ideális ajándékot a legnagyobb fejtörést okozó szerettünknek is. Például, ha valaki odáig van a sportautókért, akkor ne feltétlenül szimulátorban gondolkodj! Ha ilyen emberhez keresel karácsonyra ajándékötleteket, csapj le valamelyik Ferrari vagy Lamborghini élményvezetésünkre.

    Ott van például a Lamorghini Gallardo, V10-es motorral. Figyeltél? V10! Olyan a hangja, hogy mindenünk lúdbőrzik tőle. Ez társul csodás idomokkal és kolosszális motorerővel, valamint olyan élménnyel, amely megismételhetetlen. Pontosabban megismételhető, ha többször is kipróbáljátok nálunk. Mert ugye, kipróbáljátok?

    Lamborghini élményvezetés karácsonyra

    Karácsonyra ajándékötlet: Rugalmasság

    Hogy a fenében lehet rugalmasságot ajándékozni? Nagyon egyszerűen. No, nem a szeretted lesz rugalmas, hanem maga az élményajándék, amelyet rugalmasan használhat fel. Nem kell ugyanis karácsony másnapján azonnal kicaplatni az autópályáink valamelyikére (bár nehéz ennek ellenállni), hanem az élményajándék bármikor beváltható egy éven belül. Ez a rugalmasság teszi lehetővé, hogy a karácsonyra kapott élményajándékot akár csak születésnapkor használjuk ki, de az is megoldható, hogy a megajándékozott válasszon autótípust. Ehhez nézd meg a lehetőségeket az utalványainknál. Nyolc különböző értékben is választhatsz közülük!

    Egy biztos, sikered lesz, mert az ünnepek és az élményajándékok összekapcsolása különlegessé és emlékezetessé fogja tenni az ajándékozást.


    Land Rover vagy „Kispolszki”?

    Ne feledd! Az élményvezetés-ajándékokkal lehetőséged van arra, hogy valódi élményeket és emlékeket ajándékozz. A karácsony kiváló alkalmat kínál ahhoz, hogy megmutasd szeretteidnek, mennyire fontosak neked. Az élményvezetési palettánk széles skálájáról választhatsz ehhez, tehát ha karácsonyra ajándékötletek után kutatsz, felesleges továbbmenned.

    Azoknak az autórajongóknak például, akik a terepen érzik magukat igazán otthon, ajándékozhatsz vagány off-road kalandot! Tudtad, hogy már van Land Rover Defenderünk is? Ha viszont a szeretted imádja az autótörténelmet, és életében nem ült még előző rendszerünk népautóiban, azonnal ajándékozd meg egy Polski Fiat élményvezetéssel. Vagy egy Wartburggal. Vagy egy Skoda 120-szal… Itt találod a teljes palettát.

    Az élményvezetési ajándékok lehetősége szinte végtelen, éppen ezért biztosak vagyunk abban, hogy mindenki megtalálja nálunk a számítását. Nem beszélve a helyszíneinkről, amelyből szintén több van.

    Karácsonyi élményvezetés

    Karácsonyra ajándékötlet: Autópálya

    Na, nem kell ezt szó szerint venni, elég nehéz lenne a hónod alatt hazacipelned a Hungaroringet, viszont azon vezetni már nagyon is valós küldetés. Hazánkban több híres pálya is arra vár, hogy meghódítsd. Mindegyik pálya egyedi sajátosságokkal bír, és épp ezért más-más kihívás elé is állít bennünket.

    A Hungaroring mellett ott van az M-Ring is, ahol a kanyarok és egyenesek játéka valódi megoldandó feladatot jelent az autózás szerelmeseinek. Az EuroRing és a DRX-Ring is alaposan „megélős”, tehát érdemes szépen sorban mindegyikre elmenni. Autónk van bőven, a többi már csak rajtad múlik.

    Nos? Kaptál, ugye, magadhoz is karácsonyra ajándékötletet? Akkor ne habozz sokáig.