• forma versenyautó vezetése
    2023. MÁJUS 08.

    Forma versenyautó élményvezetés – Legyél te is F1 versenyző!

    Felejthetetlen élmény és tökéletes ajándék a forma 1 rajongói számára!

    A forma versenyautók a sebesség és a teljesítmény csúcsát képviselik a motorsport világában, most pedig te is igazi F1 élményt élhetsz át velünk. Kiváló teljesítmény, jobb tapadás, könnyű súlyú autók, hatalmas adrenalinmennyiség és persze kihívás dögivel. Ez a F1, legyél te is a részese valamelyik élményvezetésünkön.


    Ezt kell tudnod a forma versenyautókról


    A forma versenyautók nagyon magas teljesítményű motorokkal rendelkeznek, amelyek miatt „gyorsak, mint a veszedelem” és úgy fékeznek, hogy azt nem csak átélni, látni is öröm. Az ilyen autók széles profilja és aerodinamikai tervezése ráadásul csak fokozza az élményt. A futóművek és lengéscsillapítók jobb tapadást és stabilitást biztosítanak, a speciális gumik pedig minden versenypálya követelményeinek megfelelnek. Most képzeld el, ahogyan egy ilyen autóban száguldasz teljesen szabadon, élvezve a hatalmas sebességet. Megvan? Akkor mondunk még valamit.


    A forma versenyautók karosszériája könnyű, bár erős anyagokból (szénszálas kompozitból) készül. A súlyának köszönheti viszont, hogy istenien gyorsul, fékez és remekül veszi be a kanyarokat. Emiatt azonban a forma versenyautó élményvezetésnek van két feltétele: nem lehetsz több 100 kilónál és nem lehetsz magasabb 190 centiméternél sem. Ha ez is rendben van, menjünk tovább.


    forma versenyautó a dokkban

    Mi vár rád a forma versenyautó élményvezetésen?


    A forma versenyautó olyan, mint egy óriási gokart, éppen ezért a sebességét is többszörösnek érzékeljük. A mi csodajárgányunk 140 lóerős, 3,5 másodperc alatt gyorsul százra és olyan élményben részesít, amelyet el sem tudsz képzelni. Az ilyen különleges gépeket kifejezetten versenyzésre tervezték, és éppen ezért nagyon nagy figyelmet igényelnek a pilótától. Pontosan ezért nem hagyunk magadra.


    A kétüléses élményautózás kiváló lehetőség arra, hogy közvetlenül átéld a versenyautózás örömét és izgalmát, a növekvő adrenalint, a szabadságot. Ebben szakképzett instruktor lesz a segítségedre, aki vagy jelenleg is versenyállományban van, vagy ex első osztályú pilóta.

    Forma versenyautó kétüléses a ringen

    Ő garantálja a biztonságodat, de abban is biztos lehetsz, hogy amikor te már fékeznél, ő még nyom egy kicsit a gázpedálon. Kapsz majd speciális védősisakot, a biztonsági öv is véd, félni tehát egyáltalán nincs okod.


    A forma versenyautózás menete


    Éld át az autóversenyzés élményét a Hungaroringen, DRX Ringen vagy az M-Ringen, és ajándékozz meg ezzel az élménnyel valaki mást is. Garantáljuk, hogy felejthetetlen élményben lesz részetek, főleg mert a száguldásról külső- vagy belsőkamerás felvételt is készítünk, amelyet megkaptok ajándékba (hozz magaddal egy minimum 16 GB maximum 64 GB class 10-es Micro SD kártyát).

    forma versenyautó élményvezetés

    A forma versenyautók kipróbálása időponthoz kötött, ezért – hogy biztosan részesülhess te is ilyen csodában – érdemes akár 3 hónappal előre is lefoglalni a helyedet.

    • A kijelölt időpontban a helyszínen először be kell regisztrálnod, majd megmutatjuk neked az autódat.
    • Mielőtt beülsz az autóba, profi pilótánk számos információval és jó tanáccsal fog ellátni, hogy tényleg minden flottul menjen.
    • Utána tiétek a pálya.


    Felkészültél? Akkor ajándékozd meg magad vagy a barátodat most ezzel a fantasztikus lehetőséggel. Nézz körül ajándék kiegészítőink között is, hogy az élmény valóban maradandó legyen.

    Ne gondolkozz sokáig! Ha pedig más helyeken, más autókkal is próbára tennéd a vezetési tudásodat, akkor az Élményvezetés.hu weboldalán egy helyen megnézheted, hogy még milyen versenypályák közül választhatsz Magyarországon. Kövess bennünket a Facebookon is, ahol azonnal értesülhetsz az újdonságainkról.