• elmenyvezetes-ajandekba
    2020. NOVEMBER 04.

    Élményvezetés ajándékba: egy felejthetetlen program részletei

    Mit szólnál ahhoz, ha Te, esetleg az ismerősöd, olyan autókkal száguldozhatnál, amilyeneket eddig csak filmekben láttál? 10 pálya, és közel 40 különböző járgány: ez az Élményvezetés.hu kínálata. A következő cikkben megmutatjuk neked, hogy milyen lehetőségek rejlenek egy ajándék élményvezetésben, valamint azt is, hogy miként zajlik egy ilyen adrenalinban gazdag program!

    Az élményvezetés ajándékozásának a menete


    1. Az élményvezetés kupon kiválasztása

    Első lépésként egyszerűen válaszd ki azt az autót, amivel te vagy az ajándékozott legszívesebben tenne egy pár kört. Mindegyik autóhoz olvashatsz egy pár extra technikai információt, hogy könnyebben összehasonlíthasd őket egymással.

    Miután ezzel megvagy, megmutatjuk neked, hogy mely pályákon vezethető az adott járgány, és ha ezt is kiválasztottad, akkor már kosárba is rakhatod az ajándék élményvezetés kuponodat. A döntésed véglegesítése előtt különféle kiegészítők közül is válogathatsz, ha még valami aprósággal feldobnád ezt a meglepetést, és akár díszcsomagolást is kérhetsz az utalványhoz.

    Már csak a fizetési mód kiválasztása van hátra: az ajándék átadását már rád bízzuk!


    2.  Hogyan válthatod be az élményvezetés kuponodat?

    Miután megvan az ajándék élményvezetés kuponod, a szerencsés pilóta (akár te vagy az, akár valamelyik közeli ismerősöd) az Élményvezetés.hu partnereivel egy előre leegyeztetett időpontban jelenhet meg a kiválasztott pályán, ahol már várni fogja az általa választott sport- vagy versenyautó. A szükséges regisztráció a pálya helyszínén történik meg.


    3. Az élményvezetés előtt

    Az ilyen különleges alkalmakat nem szabad elsietni: használd ki ezt a lehetőséget, és vizsgáld meg alaposan álmaid autóját, amit nem lehet minden nap ilyen közelről szemügyre venni! Természetesen az „ismerkedési fázis” nem csak a csúcskategóriás autó megcsodálásából áll, hanem egy kis alap tréningből is. Tapasztalt pilóta várja majd a szerencsés résztvevőt, és minden szükséges alaptudást átad majd neki a kocsi vezetésével kapcsolatban, hogy a legtöbbet kihozhassa ebből az élményvezetésből.


    4. Taposs bele!

    Mi más is maradhatna hátra? Ne gondolj másra, és egyszerűen add át magad az élménynek. Taposs bele a gázpedálba, élvezd a motor mennydörgését, és száguldozz úgy, akár egy profi versenypilóta! Ráadásul profi videofelvétel is készül majd az élményvezetésről!


    Milyen autókat lehet kipróbálni egy ajándék élményvezetés során?

    A következő lehetőségek közel sem fedik le az Élményvezetés.hu teljes kínálatát, de íme egy pár népszerű választás az élményvezetés kuponjaink közül:


    Élményvezetés szuper sportautókkal

    Miért ne élnél ezzel a lehetőséggel? Olyan legendák volánja mögé ülhetsz be, mint a Ferrari 458 Italia, a Lamborghini Gallardo, vagy a McLaren MP4-212 C. Ezeknek az autóknak már a csábító formái is könnyen rabul ejthetik a szívedet, de vajon hogy fogod magad érezni, amikor a kocsi belsejéből tapasztalod meg, hogy akár 3 másodperc alatt is elérheted 100 km/h-s sebességet?


    Élményvezetés amerikai izomautókkal

    Az USA büszkeségei is megtalálhatók az Élményvezetés.hu weboldalán, de mit szólnál ahhoz, ha azt mondanánk, hogy nálunk találhatod meg Magyarország legerősebb izomautóját, ami még Vin Diesel tetszését is elnyerte? A Dodge Challenger Hellcat 707 lóerős motorjának a mennydörgésétől egyenesen libabőrös leszel. Az adrenalinvadászoknak szinte kötelező legalább egyszer kipróbálni!


    Élményvezetés rally autókkal

    A versenyautó vezetésnek ezt a rendhagyó formáját is kipróbálhatod nálunk olyan rally autókkal, mint a BMW E36, a Subaru Impreza, és a Mitsubishi EVO. Szükséged is lesz ezeknek a legendás autónak a csúcsteljesítményére, hogy megküzdhess a homokos talajú rally pályák éles kanyarjaival!



    Milyen pályákon lehet száguldozni egy ajándék élményvezetés során?

    Három közkedvelt választás a 10 pályánk közül:


    Élményvezetés a Hungaroringen

    Valószínűleg sokaknak szerepel a bakancslistáján, hogy egyszer ő száguldhasson egy versenyautóval hazánk legmodernebb versenypályáján, ahol a Formula-1 magyar nagydíjat is megrendezik évente. Garantáltan nagy örömet szerzel majd annak, akinek ajándékba adod ezt az élményvezetési lehetőséget!


    Élményvezetés a DRX Ringen

    Remek választás kezdőknek, vagy azoknak, akik tényleg korlátok nélkül szeretnék letesztelni egy csúcskategóriás sport vagy izomautó teljesítményét egy széles, hosszú egyenes részekkel rendelkező pályán. Itt aztán valóban letesztelheted az egyes bestiák sebességét: szerinted itt mire lesz képes a 707 lóerős Dodge Challenger Hellcat?


    Élményvezetés a Pusztacsaládi Rallycross Pályán

    A rendhagyó rally autó vezetésekhez egy remek választás az új kihívások után kutató adrenalinvadászok számára. Homokos talaj, gyorsító szakaszok, és rengeteg, de rengeteg technikás kanyar várja majd azokat a pilótákat, akik próbára tennék magukat a soproni rallycross pályán!



    Egy ilyen egyedi programmal könnyen valóra válthatod egy közeli barát vagy egy családtag gyerekkori álmát. Lepd meg őket (vagy akár saját magad) egy ajándék élményvezetéssel!