• DRX Ring élményvezetés
    2023. ÁPRILIS 25.

    DRX Ring – Vezess csodaautókat egy igazi repülőtéren!

    Élményvezetés a DRX Ringen versenyautókkal. Ismerd meg csodajárgányainkat és ezt a fantasztikus reptéri pályát.

    Ha nem voltál még a DRX Ringen, sürgősen pótold! Olyan egyedi pálya található a kiskunlacházi reptéren, hogy nem fogsz hinni a szemednek. Foodtruck, gyereksarok, VIP pihenő, és még hosszan sorolhatnánk az extrákat. A lényeg, hogy minden van, mi szem-szájnak ingere, így egy élményvezetés a DRX Ringen több mint felejthetetlen lesz.

    Amit a DRX Ringről tudnod kell

    A kiskunlacházi repülőtér mintegy 30 kilométerre található Ferihegytől. Ez a harmadik legforgalmasabb reptér Magyarországon, amelynek két kifutópályája is van. Az első 1800 méter hosszú és 60 méter széles, a második pedig 1300 méter hosszú és 30 méter széles. Mivel a reptér ma már nem csak légi kikötő, hanem rendezvényközpont is, ennek megfelelően különböző élményekben lehet része az idelátogatóknak.

    Ha élményvezetést adsz valakinek ajándékba, legyen ez a helyszín! Itt ugyanis minden úgy lett kialakítva, hogy a repülőtér saját versenypályán, a DRX Ringen legyen lehetőség motoros ügyességi versenyek, autóversenyek, vezetéstechnikai tréningek és természetesen élményvezetések számára is. Ez azért is klassz, mert ha te épp nem szeretnél vezetni, akkor sem fogsz unatkozni, hiszen a száguldó autókon kívül elfoglalhatod magad a kiállítótérben vagy jól lakhatsz a foodtrucknál.


    DRX Ring fehér autó élményvezetés

    Drift a DRX Ringen

    A kiskunlacházi DRX Ring az egyik legismertebb és legjobb versenypálya Magyarországon, amelyért a driftversenyzők is rajonganak. Most gondold el, ha szerintük ez az egyik legtökéletesebb helyszín, milyen fantasztikus élmény lehet itt vezetni?

    A pályát 2,5 kilométer hosszúra építették, és 12 kanyarja van, amelyen a drift szerelmesei rendszeresen gyakorolnak, sőt versenyeznek is.

    Biztosan tudod, hogy a drift az autóversenyzés egy olyan speciális formája, amely során a versenyzők szándékosan „veszítik el” az autójuk hátsó kerekének tapadását és hagyják, hogy a jármű oldalirányba csússzon a kanyarokban. A cél az, hogy minél hosszabb ideig tartsák fenn ezt a csúszó állapotot, miközben az autót igyekeznek a pályán tartani. A driftelésnek persze alapfeltétele, hogy magabiztos sofőrök legyünk, akik pontosan tudjuk, hogyan kell csúszás közben kanyarodni. Ha te még nem vagy profi driftes, akkor sem kell aggódnod, hiszen a DRX Ring nem csak erről szól. Nem véletlenül rendeznek itt más autóversenyeket és élményvezetést is.

    DRX Ring két autó fekete és fehér


    Próbáld ki magad a DRX Ringen!

    A DRX Ring a legjobb választás, ha tutira akarsz menni. A pálya ugyanis tökéletesen biztonságos, és ahogyan azt már korábban írtuk, nem csúcskomoly kiépített pályáról van szó, hanem bólyás útvonalról, amely kevésbé korlátoz be a vezetés során.

    Éppen ezért biztosan megtapasztalhatod,

    • milyen „pofátlanul” gyorsulnak az autóink,
    • mekkora sebességre képesek
    • és milyen gyönyörűen simulnak bele a kanyarba.

    Nézzük is meg, milyen autókat vezethetsz a DRX Ringen.


    Csodaautók a DRX Ringen


    Ferrari 488 GTB 

    Végsebessége 388 km/h, amelyet a 3900 köbcentis V8-as motorjának köszönhet. 2,7 másodperc alatt gyorsul százra, így bőven lesz lehetőséged kihajtani őt a pályán. Azt persze mondanunk sem kell, hogy az autó még gyönyörű is. Nem véletlenül vált legendává.


    Lamborghini Huracan

    Ha inkább az ellentábort erősítenéd, próbáld ki a Ferrari riválisának számító Lamborghini modellünket. 5200 cm3-es V10-es motor, 610 lóerő, 3 másodperces gyorsulás százra. Kellhet ennél több?


    Ford Mustang Shelby GT350

    Talán csak ez a kultikussá vált Ford Mustang, amely a gyűjtők ma is hatalmas kedvence. A GT350-ben is V8-as motor van, amely szintén 5200 cm3-es, így biztos lehetsz abban, hogy óriási lóerőket szabadítasz majd fel vele a DRX Ringen.


    McLaren MP4-12C

    Mit is mondhatnánk? Egy McLaren az egy McLaren. Gyönyörű, szuper és villámgyors. Persze ez sem véletlen, hiszen egy 3800 cm3-es BiTurbo motor hajtja, amelynek köszönhetően 2,9 másodperc alatt már százon is van. Mi imádjuk.


    Porsche 911 Turbo S

    Ahogyan a Porsche 911-et is. Igazi legenda ő is, nincs olyan ember, aki nem hallott volna már róla. Mi lenne, ha most te is kipróbálnád? Tudod, száguldás, Porsche, szerelem… Lepd meg vele a kedvesedet is!


    Forma Versenyautó 

    Hidd el, a Renault Formaautó nem kakukktojás. Bár inkább emlékeztet egy hatalmas gokartra, mint egy simulós sportkocsira, vezetni olyan élvezet, amelyet nem is tudunk szavakba önteni. Le az előítéletekkel és be a Renaultba! A DRX Ringen vele megtapasztalhatod, milyen, amikor tényleg odáig leszel az örömtől.

    Mert a DRX Ring amúgy is ilyen: fantasztikus hely az autózás és sebesség szerelmeseinek, akik mindig keresik az új, izgalmas és kihívásokkal teli autózás élményét.

    DRX Ring Ferrari élményvezetés


    Ajándékozz élményvezetést!

    Akár magadat, akár ismerősödet szeretnéd meglepni egy fantasztikus élményvezetéssel, a DRX Ringgel biztosan nem lősz mellé. Széles aszfaltfelület, biztonságosan előkészített pálya, remek autók, forró hangulat. Ez minden, amire egy élményvezetés során szükséged lehet, itt pedig meg is adatik.

    Ne gondolkozz sokáig! Vegyél magadnak vagy valamelyik szerettednek élményvezetést a DRX Ringen. Ha pedig más helyeken, más autókkal is próbára tennéd a vezetési tudásodat, akkor az Élményvezetés.hu weboldalán egy helyen megnézheted, hogy még milyen versenypályák közül választhatsz Magyarországon. Kövess bennünket a Facebookon is, ahol azonnal értesülhetsz az újdonságainkról.