Nissan Navara Bajnoki Rally Versenyautó Race Taxi | ÉlményAutózás

Ezt az élményautós programot azoknak találtuk ki, akik már számtalan autó kormánya mögött ültek, versenypályákon vezettek, esetleg otthon is pihen egy szuper gépezet a garázsban.
Fülöp Imre, akit a 90'-es években szinte minden benzinvérű ismert, tökéletes programot talált ki a 'kiégett' lóerőkergetők számára egy nem akármilyen terepen, nem akármilyen járgánnyal.
Azon kívül, hogy az első magyar dakaros volt és megannyi itthoni és külföldi verseny útvonalát álmodta meg valamint a program útszakaszait is gondosan összeállította a mi Imink. Mindezt pontosan azért, hogy a bátor jelöltek, akik bemerészkednek mellé a jobb egybe, remegő lábakkal, fülig érő szájjal és persze felejthetetlen élményekkel szálljanak ki a 2023-as év bajnoki járgányából.
Hegyvidék+Versenyautó+Dagonya = 100% OffRoad élmény

Hátsókerék
hajtás
215 KM / H
220 LE
100km/h
9.9 MP
2500 cm3
manuál

Válassz pályát

TerepRally | OffRoad
Piliscsév

TerepRally | OffRoad

Piliscsév
8Km | 10Km m

A pilisi dombvidék egyik legcsodálatosabb táján keresztül ívelő, offroad útszakasz, amelynek egyedisége a környezet adottságaiból fakad. Nincsenek járművek, nincsenek táblák, csak a természet és a versenyautó.

Opció kiválasztása

Választható Média csomagok

TerepRally | OffRoad - 8 Km
109.900,- Ft
kosar-ikon Created with Sketch. Kosárba

Mit - hogyan

1
start
"Az első lépés a legfontosabb. Azaz meg kell határozni, hogy melyik is a "kedvenc". Melyik autó az, amit biztos, hogy ha álmodból is keltenek fel, azonnal elvinnél egy körre. Ha esetleg ajándékba veszed az élményvezetést, akkor pedig jó alaposan járj utána, hogy az ajándékozott melyik típus szerelmese. Hogy ha pedig pár bátorító gondolatra lenne szükséged, ügyfélszolgálatunk a rendelkezésedre áll."
2
első lépések
"Miután sikerült az autót kiválasztani, már csak azt kell eldönteni, hogy milyen módon szeretnénk kipróbálni magunkat és a négykerekűt. Autó és persze szolgáltató függő, de van lehetőség igazi versenypályán letesztelni magadat, esetleg egy városi vezetés alkalmával gurulni egyet, de van arra is mód, hogy fél vagy akár több napra is kibéreld az álom járgányt."
3
Megrendelés
"Miután sikerült összerakni, hogy melyik autót és, hogy hol szeretnéd vezetni, vagy esetleg ajándékozottadnak raktál össze egy felejthetetlen csomagot, már csak azt szükséges kiválasztanod, hogy milyen formában szeretnéd átvenni az élményautózás voucherét. Lehetőséged van akár online, azonnal letölteni, de ha ajándéknak szánod, akkor rendelkezésre áll elegáns mappa, doboz és persze számos kiszállítási/átvételi lehetőség."
4
Egyeztetés az élményautózáshoz
"Ha már kézben a kiválasztott élményvezetés vouchere, nincs más dolgod mint a rajta található elérhetőségeken regisztrálni az adott szolgáltató partnerünknél. "
5
élményre fel!
"Már csak a megbeszélt időpontban kell ott lenned és megismerkedhetsz a választott autóval. Amennyiben élményvezetésre kaptál vouchert, partnereinknél egy felelősségvállalási nyilatkozat aláírását és jogosítványod bemutatását követően már ülhetsz is a kormány mögé. (Ettől egyedül az autóbérlés feltételei térnek el ). Ha RaceTaxi/Drift Taxi/élményautózás vouchered van, akkor pedig nincs más dolgod mint beülni a profi pilóta mellé és élvezni a száguldást."

Fontos információk

Az élményautózás vouchere 12 hónapig érvényes. Ez idő alatt, főleg  szezonban, márciustól októberig lehet/érdemes időpontot foglalni.
Az autózásról készült fotókat, belső kamerás felvételt a résztvevő  megkapja ajándékba, melyhez csak egy adathordozót szükséges  magával vinnie;
A felejthetetlen program 1 fő Nissan Navara RaceTaxizását tartalmazza;
A programon, profi versenypilóta vezeti az autót;
Az élményautózás során rengeteg információ elsajátítható a vezetés  technikáiról;
Az programot teljes mértékben kizáró ok, ha valaki ittas, illuminált  állapotban érkezik a helyszínre;

Videók

Miért válassz minket?

10 éve a piacon vagyunk
Kizárólag csak olyan élményautós partnerekkel dolgozunk a magyar piacról, akik már bizonyítottak az elmúlt évek során. Azaz megbízható járművekkel, profi csapattal és persze a megfelelő tudással/engedélyekkel rendelkeznek ami egy tökéletes élményvezetéshez szükséges.
Miénk az egyik legerősebb verda
Cégcsoportunk tulajdonában van Magyarország egyik legerősebb izomautója, melyet versenypályán lehet vezetni. Egyedi, sorszámozott, gyári darab.
Ajándék kiegészítők
Hogy az élményvezetés maradandó és még kézzelfoghatóbb emlék maradjon, szabadon válogathatsz kiegészítőink között, melyek mindegyike egyedi darab és tökéletesen passzolnak egy ilyen meglepetéshez.
Díszcsomagolást is adunk
Segítünk, hogy egyedi, elegáns formában tudd átadni ajándékod. Minden egyes autó, saját mappát kapott, így az élményvezetések voucherei, exkluzív megjelenést kaphatnak ha szeretnéd. .
Videót készítünk rólad
A legtöbb élményautós partnerünk - akikkel karöltve minőségi szolgáltatást szeretnénk nyújtani ügyfeleink részére - az autózásokról készült profi videofelvételeket elérhetővé teszi, így maradandóvá téve az élményt.

Vásárlóink mondták