Nissan Navara Bajnoki Rally Versenyautó Race Taxi | ÉlményAutózás

Ezt az élményautós programot azoknak találtuk ki, akik már számtalan autó kormánya mögött ültek, versenypályákon vezettek, esetleg otthon is pihen egy szuper gépezet a garázsban.
Fülöp Imre, akit a 90'-es években szinte minden benzinvérű ismert, tökéletes programot talált ki a 'kiégett' lóerőkergetők számára egy nem akármilyen terepen, nem akármilyen járgánnyal.
Azon kívül, hogy az első Magyar Dakaros volt és megannyi itthoni-külhoni verseny útvonalait megálmodta, ezen élményautós program útszakaszait is gondosan összeállította a mi Imink. Mindezt pontosan azért, hogy a bátor jelöltek, akik bemerészkednek mellé a jobb egybe, remegő lábakkal, fülig érő szájjal és persze felejthetetlen élményekkel szálljanak ki a 2023-as év bajnoki járgányából.
Hegyvidék+Versenyautó+Dagonya = 100% OffRoad élmény

Hátsókerék
hajtás
215 KM / H
220 LE
100km/h
9.9 MP
2500 cm3
manuál

Válassz pályát

TerepRally | OffRoad
Piliscsév

TerepRally | OffRoad

Piliscsév
8Km | 10Km m

A pilisi dombvidék egyik legcsodálatosabb táján keresztűlívelő, offroad útszakasz, amelynek egyedisége a környezet adottságaiból fakad. Nincsenek járművek, nincsenek táblák, csak a természet és a versenyautó.

Opció kiválasztása

TerepRally | OffRoad - 8 Km
109.900,- Ft
kosar-ikon Created with Sketch. Kosárba

Program menete

1
start
"Előre leegyeztetett időpontban várják a szerencsés pilótát a választott versenypályán."
2
első lépések
"A helyszínen megtörténik a szükséges regisztráció a vezetést illetően."
3
a találkozás
"Egy kis ismerkedéssel indul az élmény, hiszen a kormány mögé csak azután bújik be az ember, ha már jobban szemügyre vette a paripát."
4
fontos instrukciók
"Az élményvezetést tekintve fontos infokkal látják el a pilótát, hogy minden simán, gördülékenyen menjen az autózás közben."
5
élményre fel!
"Már csak a gázpedált kell megtalálni és beletaposni. Innentől nincs is más feladat mint 100%-ig átadni magad az érzésnek és persze ne felejts el közben mosolyogni :)"

Fontos információk

Az élményautózás vouchere 12 hónapig érvényes. Ez idő alatt, főleg  szezonban, márciustól októberig lehet/érdemes időpontot foglalni.
Az autózásról készült fotókat, belső kamerás felvételt a résztvevő  megkapja ajándékba, melyhez csak egy adathordozót szükséges  magával vinnie;
A felejthetetlen program 1 fő Nissan Navara RaceTaxizását tartalmazza;
A programon, profi versenypilóta vezeti a járgányt;
Az élményautózás során rengeteg információ elsajátítható a vezetés  technikáiról;
Az programot teljes mértékben kizáró ok, ha valaki ittas, illuminált  állapotban érkezik a helyszínre;
Mindig a profi szakember vezet;

Videók

Miért válassz minket?

10 éve a piacon vagyunk
Kizárólag csak olyan élményautós partnerekkel dolgozunk a magyar piacról, akik már bizonyítottak az elmúlt évek során. Azaz megbízható járművekkel, profi csapattal és persze a megfelelő tudással/engedélyekkel rendelkeznek ami egy tökéletes élményvezetéshez szükséges.
Miénk az egyik legerősebb verda
Cégcsoportunk tulajdonában van Magyarország egyik legerősebb izomautója, melyet versenypályán lehet vezetni. Egyedi, sorszámozott, gyári darab.
Ajándék kiegészítők
Hogy az élményvezetés maradandó és még kézzelfoghatóbb emlék maradjon, szabadon válogathatsz kiegészítőink között, melyek mindegyike egyedi darab és tökéletesen passzolnak egy ilyen meglepetéshez.
Díszcsomagolást is adunk
Segítünk, hogy egyedi, elegáns formában tudd átadni ajándékod. Minden egyes autó, saját mappát kapott, így az élményvezetések voucherei, exkluzív megjelenést kaphatnak ha szeretnéd. .
Videót készítünk rólad
A legtöbb élményautós partnerünk - akikkel karöltve minőségi szolgáltatást szeretnénk nyújtani ügyfeleink részére - az autózásokról készült profi videofelvételeket elérhetővé teszi, így maradandóvá téve az élményt.

Vásárlóink mondták